2777
2789

آقا خیلی تاپیک زدم اما کسی جواب درست و حسابی بهم نداده. 

شبکه عربی بود یه خانم زنگ زده بود میگفت مرد زن دار رو طلسم کردم اومد عاشقم شد و.... یعنی واقعا با سحر میشه عقل طرف رو ازش گرفت؟ پس اراده طرف مقابل چی میشه؟ یعنی خدا اجازه میده؟

سوالم اینه

سحر يا جادو توی قرآن اومده نمیشه ردش کرد اما از طرفی نمیشه قبولشم کرد. ببینید اگه سحر وجود داشته باشه تمام دنیا بی معنی میشه از این نظر که هیچکس دیگه دنبال کار کردن نمی‌رفت یا واسه خواسته هاش تلاش نمی‌کرد چرا؟ چون یه سحر میزد و تمام خواسته هاشو برآورده می‌کرد دیگه  و تو دنیا هم اینقدر جنگ نبود واسه اول شدن. 

یکی جواب قانع کننده‌ بهم بده لطفااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه وجود داشته باشه هم خب سحر اینقدر در دسترس همه نیست که هیچکس سر کار نره راحت به خواسته‌اش برسه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

من هر دعا نویسی رو دیدم وضع زندگی خودش نا بسامان بود

اگه سحر بلد بودن ی وضع خوبی برا خودشون درست می کردن

و اینکه اگه سحر و جادو هست بنظرم در دسترس همه نیست

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

اره عزیزم سحر و جادو وجود داره اما کار هر کسی نیس یعنی نوشتن دعا و طلسم کار آسونی نیس هر کس که طلسم گرفت نمیگیره دعاش . باید بلد باشه و چون کم پیدا میشه آمار پایینه . تو قرانم هست کسی که سحر می‌کنه از گناهکارانه و عذاب سختی در پیش داره

اگه واقعی بود این دعانویسا یه کاری برا زندگی خودشون میکردن اکثرا زندگی نکبت باری دارن

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

سحر و جادو وجود داره و اگ واقعا کسی بلد باشه انجامش بده اثر میکنه اما روی آدم مومن اثر کمتری داره و قابل ابطال هست

در ضمن رسیدن به چیزی با سحر فقط و فقط زیان و خسران

هر کسی نمیتونه انجام بده و بلد نیست خیلی ها فقط ادعا میکنن

اما یدالله فوق ایدیهم