2777
2789

اخرای آبان تولدشه 

بنظرتون چی بگیرم براش

من خودم میخواستم چون همیشه جیباش پر کلید و کارت و خرت و پرته براش از این کیفایی که به کمربند وصل میشن بگیرم ولی خب میترسم اذیت بشه و راحت نباشه باهاش به کارش نیاد

و اینکه نمیدونم از کجا بگیرم

به نظرم اون کیف ها قشنگ نیست 😅 البته نظر شخصی منه .

من ساعت ،ادکلن ، کراوات  رو ترجیح میدم . 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کیف جیبی منظورت کدوماس

من برادرام تو کار چرمن برا این بیشتر دخترا کیف جیبی میبرن یه کیف کوچیک و جمع و جوره که توی جیبشون هم جا میشه ٫ بزن توی نت فروشگاها دارن مدلاشو ببین

من برادرام تو کار چرمن برا این بیشتر دخترا کیف جیبی میبرن یه کیف کوچیک و جمع و جوره که توی جیبشون هم ...

نه نمیخوام تو جیبش بذاره آخه😂

دقیقا مشکل همینه که تو جیبش میذاره همه‌وسایلو جیبش قلمبه میشه😂

تاپیکمو ببین هرچند از نظر نی نی سایتیا هدایام جالب نبود ولی عشق خودم دیدشون خیلی ذوق کرد😂😔

ساعت.هدفون.مجسمه.نقاشی چهرش.دستبند یاانگشتر گردبند البته اگ میدونی استفاده میکنه.تابلو.ماگ.اینام بدنیستن

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

نه نمیخوام تو جیبش بذاره آخه😂دقیقا مشکل همینه که تو جیبش میذاره همه‌وسایلو جیبش قلمبه میشه😂

آهاا😄 بیخیال برا اونش خودش یه کاری میکنه😂 

تو یه هدیه دیگه براش بگیر☺️

ایرپاد ٫ تیشرت یا دورسی کاپشنی چیزی ٫ ساعت ٫ پاوربانک اگه لازمش میشه،٫

همه شو داره همه رو تازه خریده😂😂

دلم خوش بود ایرپادش خراب شده براش بخرم

دیروز دیدم رفته خریده😂