2777
2789
عنوان

اسنس کوزارکس حلزون💙🌱

169 بازدید | 23 پست

تجربه ی استفاده از این محصول رو دارید؟!

برای پوست چرب که مستعد جوشه خوبه؟!

میشه برا اینکه به حاجتم برسم یکی دو تا صلوات مهمونم کنی🎀...فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...🪷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی خوبه واسه هرنوع پوستی عالیهمخصوصا اگه با ضد لک اکسیس وای استفاده کنی معجزه میشه رو پوستت

واقعااا😍

باعث جوش نمیشه؟

خیلی دوست دارم بخرم

میشه برا اینکه به حاجتم برسم یکی دو تا صلوات مهمونم کنی🎀...فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...🪷

ببین نمیشه قطعی گفتولی تا جایی که من میدونم واسه همه نوع پوستی اوکیهفقط حواست باشه فیکش خیلی زیاده

اها مننونم از توضیحاتت عزیزم❤️

تاپیکای قدیمی اولیه شو ببین تو همون نامزدی شوهره عوضی بازی درآورده این نباید ادامه می‌داد یا یجا گفته پدر شوهرش تو محضر دوبار با عاقد الکی دعوا گرفت😐یا چمیدونم شوهرم از من و خانواده م همش ایراد میگیره بعد میگه از اول خودشو نشون نداد پس نشون نداد اینا چیه سنی ام نداره داره خودشو بدبخت میکنه فکر نکنم اقدام به طلاقشم جدی باشه فکر کن بعد اینهمه دعوا و کتک کاری بهش دوباره گفته برام عروسی بگیر😐

از ی طرف میگه طلاق از ی طرف عروسی 😐اخه کی بعد یسال زندگی عروسی میگیره اونم با یه حیوون ینی میخواسته بازم با این بمونه🤯🤯

تاپیکای قدیمی اولیه شو ببین تو همون نامزدی شوهره عوضی بازی درآورده این نباید ادامه می‌داد یا یجا گفت ...

نمیدونم والا یا فیکه یا واقعا مریضه که هنوز دنباله اینه 

هرکی هم میگه به جای آه و ناله طلاق بگیر میگه شما که تو شرایط من نیستید ایشالا سرتون بیاد و فلان😐

درکل میتونست وسایل شو جمع کنه ببره خونه باباش و خودشم بره خوابگاه ، اما انگار نمیتونه دل بکنه ، معلوم نیس چشه 

فک کنم فیکه

ولی خب بیخیال خواهر به ما چه😂🥲

تو این سایت نمیشه زیاد کاربرا رو جدی بگیری بس که فیک زیاده

نمیدونم والا یا فیکه یا واقعا مریضه که هنوز دنباله اینه هرکی هم میگه به جای آه و ناله طلاق بگیر میگه ...

فکر نکنم فیک باشه چند ماه پیش که متاسفانه تاپیکشو دیدم 

این بود که چون مرده از دانشگاه اخراج شده و عرضه تموم کردن دانشگاهشم نداشت و از خوابگاه بیرونش انداختن و مونده بود تو خیابون بابام براش خونه گرفت 😐نمیدونم حالا دوست بودن یا چی براش ماشین گرفت گفتن عروسی رو ما میگیریم اونم نگرفتن مگه میشه ی دختر تحصیل‌کرده انقد کودن باشه 

با هرکی ازدواج کنه اونم بدون عروسی اتفاقا بش ج دادم گفتم مگه خودش پدر مادر نداشت اینم شد دلیل چون دلت براش سوخته تو خیابون مونده زنش شدی😐

آره  والا بماچه ما تو زندگی خودمون موندیم😂خدا کمکشون کنه بهتره زیاد نیایم اینجا فضای خیلی سمی داره برای روحیه مون بده🙃

فکر نکنم فیک باشه چند ماه پیش که متاسفانه تاپیکشو دیدم این بود که چون مرده از دانشگاه اخراج شده و عر ...

دقیقا 

من که واقعا تو زندگیم موندم😂🥲

اره بخدا من اینجا که میام نگام به همه ی مردا بد شده ،همش با خودم فکر میکنم که همه ی مردا عوضی و خیانتکارن در حالی که همههه شون اینطور نیستن

اینجا فضاش واقعااا سمه😐👌🏻

دقیقا من که واقعا تو زندگیم موندم😂🥲اره بخدا من اینجا که میام نگام به همه ی مردا بد شده ،همش با خود ...

شاغلی یا درحال تحصیل 

هوم منم گاهی نا امید میشم نگران نباش خدا بزرگه هست و کمک میکنه🥲

نبابا نگاهت بده نشه اینا اکثرا نخاله های دهه ۶۰ و ۵۰ ان که مامانشون براشون زن انتخاب کرده و عقده این و از خانواده های بی فرهنگن ..تاپیک عروس گذاشتم و ببین صفحه آخر ی خانومه چقد تعریف کرده از شوهرش 

نظرتم بگو😂