2777
2789

مثلا به نظرتون ممکنه یک در هزار کسی باشه که پزشکی دارو دندان آزاد قبول شده باشه ولی نره؟ 

من با اینکه خیلی احتمال قبولیم کم بود ولی تحقیق کردم و شهریه اش رو می دونستم 

بعد انتخاب رشته کردم واقعا مگه میشه بدون تحقیق انتخاب کرد و بعد نرفت 😐😐😐

امروز یکی که پزشکی آزاد قبول شده بود میگفت ثبت نام نکرده 

دختره ی دروغ گو

معلومه که میشه

دوست من همینکارو کرد

از قبل اعلام نشده بود قراره ۳ برابر شه شهریه ها!!!

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجیم پزشکی ازاد قبول شد هزینشو نداشتیم معلمع الان

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

بله چون بعد از اعلام نتیجه باز شهریه رو افزایش دادن

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

ارع میشه شهریه دکترا شده صد میلیون معلومه که هرکسی نمیره من خودم بهداشت عمومی ازاد قبول شدم

شهریه ش زیاد بود نرفتم

مجبور شدم برم حسابداری

ولی باز میخوام کنکور بدم

دورهم کتلتو بزنیم و بریم اسرائیل رو محو کنیم🎀😌

من می دونستم باور کن با یکم پرس و جو میشد فهمید

اصلا نمیشد

حتی بعد اعلام شدن زنگ زدن دانشگاه

گفتن میگن قراره زیاد شه قضیه از چه قراره

دانشگاه گفت نه بابا شایعه هست شهریه ثابت ۲۵ تومنه

دوست منم پاشد رفت اونجا 

حتی اسم داشت می‌نوشت مشخصات می‌نوشت رفت واریز کنه 

گفتن نه ثابت شده ۹۰ میلیون

خواهشا اینجوری نگو 

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

معلومه که میشهدوست من همینکارو کرداز قبل اعلام نشده بود قراره ۳ برابر شه شهریه ها!!!

ای کاش تحقیق میکرد که جای کسی که می تونست هزینه رو پرداخت کنه رو نگیره خودش هم محروم نشه