2777
2789
عنوان

یعنی ممکنه کسی به خاطر پول دانشگاه نره

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 71 پست
خب خوبه که زیاد شده که هر کسی نتونه بره

خب یکی که تلاشش رو کرده واقعا انصافه به خاطر شرایط مالی خانوادگیش نتونه تحصیل کنه؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ولی کسی که پولدار باباش بیشتر زحمت کشیده اونی که فقیره خودش باید بیشتر زحمت بکشه منطقی هم هست

تو کدوم ایران زندگی می کنی؟؟ مطمئنی دو سالت نیست؟؟

کسی که پول بیشتری داره لزوما بیشتر کار کرده؟؟

کاش واقعا اینجوری که تو میگی بود.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

حین انتخاب رشته اعلام شد

نه عزیزم بعدش هم افزایش داشت.

آره شوهر من سال ۸۸ پزشکی دانشگاه ازاد قبول شده .اما چون باباش اون تایم تصادف کرده و پول نداشتن شهریه بدن این رفته پیام نور شیمی خونده ک سرکارم بتونه بره خرجی اینارو بده . هعی کیه ک قدر بدونه

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
بابا صرفا به خاطر این تاپیک‌زده که بگه من بابام پولداره و این پولا برام چیزی نیست 😁😁

واقعا هز طرز تفکرش ناراحت شدم.

اینقدر سنگدلی و بیرحمی برام قابل درک نیست.

چرا یه نفر به خاطر وضع مالی ضعیف خانوادش باید طعم خوشبختی رو نچشه؟؟

جالب اینجاست میگه خب اونی که پدرش پولداره پدرش بیشتر کار کرده نسبت به اون پدری که فقیره.

اگر اینطور بوددکه الان کارگر های زحمتکش باید میلیونر بودن.

واقعا هز طرز تفکرش ناراحت شدم.اینقدر سنگدلی و بیرحمی برام قابل درک نیست.چرا یه نفر به خاطر وضع مالی ...

هنوز بچه س اخه چیزی نمیفهمه که 

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (:

هنوز بچه س اخه چیزی نمیفهمه که

منم سنی ندارم ولی خب توانایی درک این مسایل بدیهی جامعه رو دارم خداروشکر.

منم سنی ندارم ولی خب توانایی درک این مسایل بدیهی جامعه رو دارم خداروشکر.

بله

بچه بودن از لحاظ سنی نبود منظورم از لحاظ عقلی گفتم

بعضیا ۵۰ ساله هم بشن بازم عاقل نمیشن

بعضیا هم انقد سرد و گرم روزگارو میچشن که میبینی تو ۱۵ سالگی به آدم کاملا بالغی هستن

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (: