2777
2789
عنوان

دخترم پیرم کرده 😭

776 بازدید | 47 پست

دخترم ۳ سالشه هنوز کامل حرف نمیزنه‌

همش جیغ میکشه و پرخاشگری میکنه‌

بیرون رفتن باهاش مثل عذاب جهنه 

خودشو پرت میکنه وسط خیابون جیغ میکشه و گریه میکنه که هر چی میخواد رو بخریم 

حتی میخرمم باز گریه میکنه 

سری اخر انقدر خودشو زد زمین کفش و شلوارش پاره شد 

آبرو برام نمونده تو کوچه خیابون همه نگامون میکنن 😭🥲

تو خونه همش گند کاری میکنه هر چی دستش میاد میماله به فرش و مبل 

ناراحت کردن یه آدم مثل پرت کردن یه تیر به آسمونه !که نمیدونی کجای زندگیت قراره برگرده پایین و یقه خودتو بگیره 🙂

تورو خدا بگید من با این بچه چیکار کنم 

آرامشو ازم گرفته همش قرص میخورم 

ناراحت کردن یه آدم مثل پرت کردن یه تیر به آسمونه !که نمیدونی کجای زندگیت قراره برگرده پایین و یقه خودتو بگیره 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما ببر پزشک جیغ زدنش بخاطر اینه ک نمیتونه حرف بزنه

دکتر بردم برای حرف زدنش گفت ببرش مهد 

حرف میزنه خیلی کم 

منظورشو میفهمم

باشوهرت دعوا دارید توخونتون ؟جو خونتون آرومهیا متشنج ؟به هم محبت میکنین بزرگترا ؟اینا خیلی رو روان بچه تاثیر میذاره ،من خودم وقتی توخونه یه ذره ناراحت باشم توچهره حتی تاثیرشو رو بچه هام میبینم 

بچه ها همینن فقط صبوری و قاطعیت داد نزن سرش

بخدا اینهمه بچه اطرافم هست این مدلیشو ندیده بودم 

حتی تو بازار به اون شلوغی بچه های کوچیکتر یا بزرگتر هستن ساکت کنار مامانشون وایسادن اونوقت دختر من ...🥲

همین یه بچه رو داری ،زیاد محدودش نمی کنی بگی اینکارو بکن اینکارو نکن... اگه نزدیک شیرازی ببر دکتر فرهود واقعا کارش حرف نداره  بیشتر تو خونه محبتش کن توجه کن بهش بازی کن شک نکن خیلی تغییر میکنه

اصلا بردی روانشناس کودک تا حالا؟ چرا بچت آرامش نداره یه مشکلی هست احتمالا

روانشناس نبردم 

فقط برای صحبت کردنش بردم 

باشوهرت دعوا دارید توخونتون ؟جو خونتون آرومهیا متشنج ؟به هم محبت میکنین بزرگترا ؟اینا خیلی رو روان ب ...

اصلا نشده کنار دخترم بحث کنیم اصلاااا

نمیدونم چرا انقدر جیغ و داد میکنه