2777
2789
عنوان

شخصیت مرزی بیاید خاهش میکنم

121 بازدید | 16 پست

من دو ساله تحت درمانم میرم روانپزشک ۱۸سالمه  تو این دوسال دکترای زیادی عوض کردم ولی همشون تشخیص دادن شخصیت مرزی دارم اولش خودم فک میکردم دوقطبیه بعد دکترم گفت شخصیت مرزیه همه علائمشو دارم شرایطم واقعا بحرانیه 

نامه برا بستری شدن دارم ولی نرفتم هنوز دارم دستو پا میزنم و تلاش میکنم با مشاور و دکترو قرص مشکلمو کنترل کنم اگه کسی تجربه ای درموردش داره خاهش میکنم حتا اگه نتونید کمک کنید راجبش باهام حرف بزنید احتیاج دارم یکم بیشتر بفهمم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شخصیت مرزی ینی چی؟! علائمت چیه؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
گلم ب هیچ عنولن بستری نشو .

میشه لطفابگسچرا

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
اگه دوست داری بگو علائمش چیه و چه احساسی داری

الان حضور ذهن ندارم درست ولی علایم شدیدش خودکشی زیاذ خودزنی ترس شدید از طرد شدن و تنها شدن خودزندگی خشم و عصبانیت زیاد  کارای خطرناک انجام دادن 

گلم ب هیچ عنولن بستری نشو .

دارم سعی میکنم شرایطم واقعا سخته سال کنکورمه و من تنها کسی نیستم که تو خانواده از نظر روانی نرمال نیستم بابام مامانم یعنی اولیش بابام بوده که مارو تحت شعاع قرار داده

اره عزیزم اما جای خوب .بیا شیراز برو درمانگاه حافظ .البته باید نامه بستری از دکترت بگیری .برو قشنگ ب ...

نامه بستری دارم  ولی نمیدونم چطوری خانوادمو راضی کنم 

میدونی حس میکنم هنوز جا دارم تا مرحله بستری شدن با تراپیستمم باید حرف بزنم