2777
2789

لطفا راهنمایی کنید.وقتی میرم خونه پدرم اونم ماهی یکبار، ی ریز رگباری حرف میزنه ب من ب همسرم توهین میکنه.دلم میخواد بمیره،دلم میخواد دعایی نفرینی طلسمی باشه فقط این نباشه،رد دادم ک ب این فکرها افتادم.

برای همه جا رزومه فرستادم 

خدایا من چه گلی به سرم بگیریم

دیونه شدمممم😭😭😭😭😭

تورخدا برام دعا کنید تو فروشگاه جانبو قبولم کنن

خدایااا😭😭😭😭

بکار نیاز دارم شوهرم مریضه من باید خرج بدم

من ازدواج کردم باید تو خوشی تلخی باهاش باشم

خدارو خوش نمیاد ولش کنم گرچه جاییم ندارم برم

من نیتم خیره خدایا چرا به دادم نمی رسی😭😭😭

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از پدرت دور هستی و گاهی به قصد سر زدن به او مراجعه میکنی بهتر است رفتار خوبی رو دار مقابل پدرتان داشته باشید حرفا ها و توهین های ایشون رو نشنیده بگیرد

تا در اینده فرزند شما با شما رفتار خوبی داشته باشد

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

فک کنید منو همسرم رو جلوی داماد و خواهرام و مامانم تحقیر میکنه.ی سره میگه روانم بهم ریخته.

احترام نگه ندار جوابشو بده دیگه  بهت بی‌احترامی نمی‌کنم من به خاطر احترام نگه داشتن و نیکی به پدر و مادر زندگیم به این روز افتاد اونایی که احترام نگه نمی‌داشتند هواشونو  داره خیلی اذیتم کرد خیلی حرف پشت سرم درآورد و غیره

هر وقت بهت بی‌احترامی کرد جوابشو بده دیگه بهت بی‌احترامی نمی‌کنه

اتفاقا یکبار جوابشو دادم جوری با دستهای بزرگش ب صورتم و چشمام مشت می‌کوبید ک چشام خونه و بیرونش کبود بود و فکم باز نمیشد با نی آب .و بيسکوئيت رو له میکردم میخوردم.میگفت بگو گوه خوردم و گرنه صورتتو له میکنم قشنگی ت بره سگ نگات نکنه.