2777
2789
عنوان

انقباض‌ در بارداری

65 بازدید | 12 پست

خانوما من ۲۶ هفته هستم

یه هفتس بصورت نا منظم شکمم یدفه سفت میشه یطرف قلمبه میشه

رفتم ان اس تی تو نیم ساعت یه انقباض نشون داد بهم گفتن برو بیمارستان دولتی بهت سرم یا امپول بزنن

بیمارستان فقط درصورت معاینه منو بستری میکنن ولی من نمیخوام معاینه بشم اصلا😔

و اینکه یجای دیگه گفتن بهت سرم میزنیم اگه کاذب باشه قطع میکنه اگه واقعی شدید تر‌ ک اونموقع بهت دارو میزنیم

کسی تجربه ای داره؟

اگه تجربه دارید میشه کمکم کنید

سر هر دو بارداریم از هفته ۱۲ انقباض داشتم تا روز زایمان

اولی و ۳۸ هفته

دومیو ۳۹ زایمان کردم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارو مصرف میکردی؟انقباضت به چه صورت بود؟هروز؟

سر اولی اره اما بعدا گفتن قرصش منسوخ شده

سر دومی نه

روزی ۱۰ ۱۲ بار

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

حتی ان اس تی رفتم گفتن انقباض واقعیه

اما باعث باز شدن دهانه رحمم نمیشد

سر اولی اره اما بعدا گفتن قرصش منسوخ شدهسر دومی نهروزی ۱۰ ۱۲ بار

چه دارویی

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

چه دارویی

ایزوپرین

سر اولی اره اما بعدا گفتن قرصش منسوخ شدهسر دومی نهروزی ۱۰ ۱۲ بار

درد هم داشتی با انقباضت؟

من درد ندارم 

ولی از وقتی اینجوری شدم تکرر ادرار شدید گرفتم

یعنی همش مثانم پرمیشه

وقتی هم مثانم پره انقباض دارم 

خانما من قبلا هر جایی از شکمم ضربه میزد

الان دو روزه محکم روی مثانه میزنه احساس میکنم داخل واژنمه

خطر ناک نیست؟🥹

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

معاینت کردن ؟یا سونو واژینال میدادی؟و اینکه استراحت بودی؟

نه دستگاه ان اس تی وصل کردن

نه استراحت اصلا