2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه وحشتناک،چرا میخورن اینکه همه چیش بده

واسه اینکه فضانورد بشن وا... چه بدونم خود درگیرن دیگه 

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

😂😂😂😂😂مقابله به مثل کردی

اره باورش نمیشد🤣🤣بعضیا تهدید میکنند ولی نمیکنند کم کم عادی میشه برای طرف بعدم خوردی دیگه براش مهم نیست ،من یه شب گفتم دفعه دیگه خوردی منم میخورم ،خورد منم خوردم

مامانم فوت شده اگه بود ۵۲سالش بود

الاهی بمیرم. خدا رحمتش،کنه

من اشتباهی فکر کردم متولد ۶۲ گفتی

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

خب وقتی میخوره و اخلاقش هم خوبه چیکارش داری بذار بخوره 

ون مدت طولانیه میخوره عادت کرده سخت میشه ترکش داد 

ولش کن خودتا اذیت نکن 

منم میشناسم چند نفرا که هر روز میخورن 

خب وقتی میخوره و اخلاقش هم خوبه چیکارش داری بذار بخوره ون مدت طولانیه میخوره عادت کرده سخت میشه ترکش ...

اخه پولش داره میره همش رفیق دورش جمع میشه رفیقاش همه زن باز و عوضی

با مشاوره های کمپ ترک اعتیاد حرف بزن شاید راهکار داشته باشن برات که بره کمپ ،الکل زیاد زیاد هفته یه ...

اره اینم راهکار خوبیه ولی اسم کمپ میاد وحشت میکنه محاله بره کمپ

ب خدا همه اینارو گفتم بهش اصلأ گوش نمیده خسته شدم

اخه میگی چند ساله اینطوریه باید همون اول جلوشو میگرفتی 

همسر منم تازه شروع کرده بود  دوهفته ایی میشد هرشب مست میومد  یهو تعجب کردم گفتم چرا آخه..   تهدیدشم کردم. البته با زبان نرم ک زنگ میزنم ب خواهر و دامادمتو یان به برادرت . شاید حرف اونا رو گوش کردی..  

بعد گفتم منم میخورم اصلا ...  واقعیتش یذره هم خوردم از لجم. با اینکه نماز میخونم و مذهبی ام😐🙈

آخه هرچی میگفتم میگفت برو بابا  تو ک نخوردی نمیدونی چیه که...

بعدش ک خوردم گفتم واقعا چیبود؟؟  سرگیجه و خواب آلودگی و گیجی... والا نه شاد و شنگول شدم نه حال خوشی داشتم معده درد و تهوع .. این چ چرت و پرتریه

بعدم گفتم تو خودت باحال تر و پرانرژی تر و  دوست داشتنی تر هستی. اینو ک میخوری اتفاقا  انرژیت گرفته میشه 

دیگه گوش کرد اصلا نخورد

باید همون اول تازه تازه جلوشو بگیری

البته من بگپ اصلا باهاش،دعوا نکردم  کاملا دوستانه گفتم

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736