2777
2789
باید خودت راهشو پیدا کنی ،من تهدیدش کردم منم میخورم ،خوردم نخورد دیگه

👌🏻👌🏻👌🏻

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو دوستت دارم خیلی ... مرد خوب و زحمتکشی هستی عاقلی ولی اینکارو ازت انتظار ندارم ک ب بدن خودت آ ...

گفتم همه اینارو سالیان ساله ک میخوره ی جورایی الکلی حساب میشه دیگه گوش نمیده 

اوه چه بد،چقد طول میکشه به حالت عادی برگردن؟

فک کنم یکیدوروز کلی هم عووق میزنن همه جا به گند میکشن من تو بعضی عروسیای مردونه شنیدم

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

بابام فقط فوش میده روشون تو روی هم باز میشه

نه ب بابات نگو 

بگو داریم پدر میشی عزیز دلم باید پخته تر عمل کنی 

آدمی ک عادت کرده رو نمیشه چکشی برخورد کرد یا یهو ترکش داد 

بگو ماهی یبار با دوستان جمع میشی  اوکی ولی نه هرشب .. ماه دیگه اونموقع توصف پیوند کبد باید بریم

همینجوری بترسونس. ولی با لحن خیلی ملایم. دوستانه و دلسوزانه حتی بغلش کن بوسش کن نوازشش کن و بگو ....

گاهی از روی تنهایی  و استرس زیاد اینکارو میکنن

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736