2777
2789

من دو روزه اومدم خونه بابام خواهر زاده و برادرزاده هم هستن مادر بزرگمم هست پدر مادرم کل سال تنهان یه دو روز نتونستن تحمل کنن کاری نگنن واقعا متاسفم خیلی اعصابم خرابه که اینجور چیزی دیدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو آشپزخونه بودن مگه؟

عزیزم ازتو حال رد میشن میرن تو آشپزخونه چون ۳ تا خواهر زاده برادر زاده اینجان منو مادر بزرگمم هستیم مادربزرگم تو اتاق من خوابید خواهر زاده برادرزاده تو اتاق بابام اینا 

اسی بدتر از درد تو منم ..ک مهمونم خیلی بو گند میده تو رو قران چکار کنم اشکم دراومده

ای خدا ازدست آدم های بی ملاحضه واقعاً من یکی خیلی اعصابم خرابه چرت آدم نباید نتونه دو روز خودشو کنترل کنه 

الان متوجه شدم خوب اشکالی نداره خودتو ناراحت میکنی اونا هم آدمن دل دارن

عزیزم ما همش دو روز اینجاییم اونا همش تنهان واقعا خیلی ناراختم والا آدم باید ملاخضه داشته باشه چندتا بچه اینحان که فقط همین یه شب بودن بخاطر اونا ملاحضه میکردن