2777
2789
عنوان

اعصابم خرابه از دست پدر مادرم واقعا چرا آخه

| مشاهده متن کامل بحث + 1896 بازدید | 25 پست
برایش عطری چیزی بزن

کار از عطر ادکلن و اسپری گذشته ..بقران جدی میگم ...خیلی بوش گنده..از شدت عصبانیت دندونام قفله ..دقیق نقطه ضعف من تو زندگی ...هر ظلمی میتونم تحمل کنم غیر از کثیفی و بو ..بدبختی شوهرم شیفته اینم مرده ..

عزیزم ما همش دو روز اینجاییم اونا همش تنهان واقعا خیلی ناراختم والا آدم باید ملاخضه داشته باشه چندتا ...

درسته ولی دگه شده.این چیزی نیست که بری تو فکر.خودتو می‌زدی به بی خیالی بعدم این چیز هست که نمیشه زیاد کنترلش کردخودت که متاهلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته ولی دگه شده.این چیزی نیست که بری تو فکر.خودتو می‌زدی به بی خیالی بعدم این چیز هست که نمیشه زیا ...

حقیقتا من یکماه هم میتونم کنترل کنم شوهرمم ۶ ساله ازدواج کردیم تو این شش سال نشده مهمان داشته باشیم و همچین چیزی بخواد 

خیر سرش کارخونه داره ..من روستام اطراف شیراز ..اینم اینجا کارخونه داره ..فامیلمونه ..هم از طرف خودم ...

برایش حوله ای چیزی بیار بگو دادش یه دوش بگیر آب گرمه خستگیت بره راحت باش .هندونه بده زیر بغلش

برایش حوله ای چیزی بیار بگو دادش یه دوش بگیر آب گرمه خستگیت بره راحت باش .هندونه بده زیر بغلش

شوهرم نظامیه ..الان شیفته تا ده صبح نمیاد ..نمیتونم بگم خوابه تا ده همیشه خوابه این ..شوهرم اومد میگم 

شوهرم نظامیه ..الان شیفته تا ده صبح نمیاد ..نمیتونم بگم خوابه تا ده همیشه خوابه این ..شوهرم اومد میگ ...

زیاد خودت اذیت نکن بفرستین حمام خودت راحت کن.یا بگو می‌خوام برم خریدی جایی اون دگه میره .