2777
2789

ساعت ۱۰ گفت که دیگه دارن مرزو رد میکنن ۲، ۳ ساعت دیگه میرسن به هتلشون ،قرار شد تا رسید هتل بهم زنگ بزنه ولی از ساعت ۱۲ دارم بهش زنگ میزنم و گوشیش تا الان خاموشه ،تو واتس اپ هم انلاین نیست با دوستش رفته اونم هر چی تو واتس بهش زنگ زدم جواب نداد 

من الان چه خاکی باید تو سرم بریزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خط بین المللی نداره؟ یا خط ترکیه؟

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

شاید خسته بوده خوابیده

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️
نه

داداش منم هرسری میرهبااینکه هر سه تا خطو داره باز ارتباطمون قطع میشه از استرس میمیرم ولی به موقع میرسه لابد خوابش برده یا هرچیز دیگه بد ب دلت را نده

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

جدیدا مرز ترکیه خیلییی شلوغ شده اونطور که شنیدم به خاطر گرون شدن بلیط هواپیما و رد شدن ازش خیلی زمان بره 

شاید برای همینه گوشیش شارژ تموم کرده خاموش شده 

نگران نباش عزیزم حتما خبر میده بهتون 

والا ما هواپیما رفتیم موقع ورود برای چک کردن پاسپورت و ... دقیقا ۳ ساعت سرپا مونده بودیم 

فکر کن زمینی چقدر وقت گیره