2777
2789
عنوان

میشه بگید با این پول چه کار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 44 پست
بذار. تو قرض الحسنه وام بگیر...بعد باهاش یه کاری کن...رانندگی بلدی؟

چه قرض الحسنه ای؟

میدونید چقدر روش وام میدن؟

تحولات بزرگ در زندگی نیاز همه ماست برای دریافت انرژی و آرامش درون tel: @jadoogareshq

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بجات بودم پس انداز میکردم خانوم برا خودش باید پس انداز داشته باشه بچه هات که بزرگ شد میفهمی واقعا لازمه.اگرم نه ماشین لازم داری بخر ولی اگه واجب نیست پس انداز خیلی بهتر

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
راستی طلا بخر ...طلا دوست نداری؟

اینم عالیه یه سرویش خوشکل میتونی بخری یا دستب...

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        

قرض الحسنه رسالت خوب وام می ده...البته اگه می نوتی که قسط بدی...هر روز هر ا میلیون 6000 تومن امیتاز وام میده ....دیگه هر چقدر پولت بیشتر بمونه امتیازت بیشتر میشه...سر قسطاشم میمیتونی. مبلغ وام را کمتر بگیذی و اقساطش را بیشتر کنی

💕الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

در ضمن اگر دندونات مشکلی داره میتونی به اونام برسی اینو گفتم چون خانومایه ایرانی جسمشون رو فراموش میکنن ولی برا همه چی خرج میکنن...میتونی وسیله برا خونتم بخری

در ضمن اگر دندونات مشکلی داره میتونی به اونام برسی اینو گفتم چون خانومایه ایرانی جسمشون رو فراموش می ...

اینها وظیفه همسر جانه😁

تحولات بزرگ در زندگی نیاز همه ماست برای دریافت انرژی و آرامش درون tel: @jadoogareshq
در ضمن اگر دندونات مشکلی داره میتونی به اونام برسی اینو گفتم چون خانومایه ایرانی جسمشون رو فراموش می ...

اما اینکه می‌فرمایید جسم خودشونو فراموش میکنم راست میگید

احسسسنت

می‌ترسم ماشین بخرم بیوفته تو پارکینگ به خاطر شرایطم بزنم به کار کارم نگرده آرایشگری بلدم برای همین ...

کار شروع نکن بچه هات مامان لازم دارن.اگه واقعا هیجایی کم و کسری ندارین برا خودت خرج کن.حالت اینش رو خودت بهتر میدونی که چی لازم داری ونداری.من یه دستبند خریدم تازه 8ملیون دادم با اینکه اهل طلا نیستم ولی خیلی خوشم میاد ازش   جایه تو بودم سینه ریزشم میخریدم