2777
2789
عنوان

٢ نوزاد در يك خانواده؟!؟

877 بازدید | 86 پست

سلام من ٥ ساله ازد كردم تصميم به بارداري گرفتيم و همون موقع سقط شد الان ٤ ماه ميگذره تا اومديم دوباره اقدام كنيم كه متوجه شدم خواهر شوهرم كه تازه ازدواج كرده باردار شده حالا به نظرتون  صبر كنم يه چند ماه يا نه!؟ چون چند نفر گفتن سعي كن جوري بياري كه با هم تو يه سال مدرسه نرن حالا هر كس بياد  و بگه

با اين كه مادرشوهرم فقط دخترشو دوست داره و همسرمم ميگه مطمعن باش براي بچه اون همه كاري ميكنه البته زبوني براي ما خوبه و اين كه خواهر شوهرم فوق العاده سياست داره

تعداد رای : 37
نظرسنجی
بله
8
21%
خير
29
78%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااا چه ربطى به مدرسه رفتنشون داره؟🤔🤔🤔بيار بابا ول كن هركى بچش براى خودش شيرين و عزيزه

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️

والا اگه میخای واسه مردم بچه بیاری صبر کن بذار بچش بزرگ ک شد اونوقت بیار ک واس اونا تازگی داشته باشه

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .

از لحاظ مقايسه اي ميگم 

آخه مادرشوهرم اينا كل جهاز دخترشو از رو من نگاه ميكرد ميخريد هنوزم رفتار و اينا رو مقايسه ميكنن اصن يه چيز وحشتناك و فقطم دخترشو قبول داره به اين خاطر ميگم

اگه بخوای به این چیزا اهمیت بدی خیلی زندگی رو واسه خودت سخت میکنی.

بچه جاری من خیلی خوشگل ه . من همش فکر میکردم اگه بچه من خوشگل نباشه چی ! کلی غصه داشتم 😂🤣

بهد یکسال بچه دار شدیم . بچه م هم اصلا خوشگل نیست.😂 ولی اصلا این تفاوت من رو ناراحت نکرده و برام اهمیت نداره. 

میگن مجازی ه . نگفتن الکی ه. واقعی ِ واقعی ه.

دوتابچه همسن تویه خونواده خیلی آدم اذیت میشه واسه بعضی کارهاورفتارهاو...                  ولی درکل فقط پدرومادراون بچه مهم هستن

لطفادعا کنیدوصلوات بفرستیدکه خواهرزاده م مشکلی نداشته باشه وسالم وسلامت باشه اگرم تونستیدآیت الکرسی بخونیدخیلی به دعاهاتون نیازمندم ممنون ازهمه
اگه بخوای به این چیزا اهمیت بدی خیلی زندگی رو واسه خودت سخت میکنی. بچه جاری من خیلی خوشگل ه . من هم ...

بله چون نميگن. تو روي آدم من مادرشوهرم هر سري منو با دخترش مقايسه ميكنه و اونو بهتر ميدونه علني ميگه چه از لحاظ رفتاري چه قيافه و چه وسايل و سليقه و اينا 

به عنوان کسی ک فاصله سنی بچش با بچه خواهرشوهرش فقط 29روزه بهت توصیه میکنم حداقل چندماه صبرکن 

چون بعدا بچت توی همه ی موارد با بچه خواهرشوهرت مقایسه میشه

ازشیرخوردن تا به چهاردست و پاافتادن و نشستن و راه رفتن و حرف زدن و الی آخر....

بله چون نميگن. تو روي آدم من مادرشوهرم هر سري منو با دخترش مقايسه ميكنه و اونو بهتر ميدونه علني ميگه ...

خب خواهر شوهرت الان چند وقتشه؟نميخواييد كه با هم سيسمونى بخريد حد اقل بچه هاتون ٢/٣ ماهى با هم فرق دارن تو بزار بهد از اون سيسمونيتو بخر و بچين تو اتاق نى نيت

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️