2777
2789
عنوان

الان خواب دیدم عموم

1577 بازدید | 34 پست

نیم ساعت نیس خوابم برد که یهو پریدم خواب دیدم با پسر عموم ک شوهرمه بچه بودیم ینی تو زمان قبل بودیم داشتیم حیاط خونه عموم توپ بازی میکردیم عموم حدود یه ساله فوت شده زیاد خوابشو میبینم شب بود داشتیم توپ بازی میکردیم همه جا تاریک تاریک بود کلی کلید برق بود ک پسر عموم تند تند همه رو میزد چراغی روشن شه هیچکدوم روشن نمیشدن داشت غر میزد ک همه ی لامپا انگار سوخته یه صدایی از تو خونه عموم امد به پسر عموم گفتم نکن الان عمو میاد دعوات میکنه گف بابام که مرده این صدای زنشه . اینو ک گف یهو از خاب پریدم  عموم زن داشت رابطه شوهرم با زن باباش خوب نی  چن ساله ندیدتش

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وی چه خواب ترسناکی موهام سیخ شد😐

امضاش بخونی بیشتر سیخ میشه میتونیم باهاش جوج بزنیم🤣

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
اره البته منظورم خوابشه

چقد خوابات ترسناکن عموت خدارحمتش کنه روت کلیک کرده ها 🥲خدانکنه خدانکنه زبونم لال اگر بگه بیا و باهاش بری دیگه تموم...وای ترسیدم خدایااااا کمک

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
چقد خوابات ترسناکن عموت خدارحمتش کنه روت کلیک کرده ها 🥲خدانکنه خدانکنه زبونم لال اگر بگه بیا و باها ...

حالت خوبه ؟ الان داری دلداری میدی مثلا 😑

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

حالت خوبه ؟ الان داری دلداری میدی مثلا 😑

چ کنم خووو

بخدا خودم ترسیدم احساس کردم یکی پیشمه