2777
2789
عنوان

الان خواب دیدم عموم

| مشاهده متن کامل بحث + 1577 بازدید | 34 پست
چقد خوابات ترسناکن عموت خدارحمتش کنه روت کلیک کرده ها 🥲خدانکنه خدانکنه زبونم لال اگر بگه بیا و باها ...

بابا الان باید آرومش کنی 

دختره  ... تو خودش با این حرفت😂

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا الان باید آرومش کنی دختره ... تو خودش با این حرفت😂

چ کنم خو😭ترسیدم یکی باید خودم اروم کنه بخداااا مخصوصا برا امضاش اسی اگر صلاح میدونی بردار امضاتو

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
چ کنم خو😭ترسیدم یکی باید خودم اروم کنه بخداااا مخصوصا برا امضاش اسی اگر صلاح میدونی بردار امضاتو

الان انقد ترسیدم نمیتونم بعدا برمیدارم 😑

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

دیگه یه درصد قرار بود بری آب بخوری شد ۰ درصد🤣

اینو ک گف خوندم یهو سرمو از گوشی برداشتم حوله رو دره فک کردم یه ادم جلوم وایساده گرخیدم قشنگ 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

ببینننن خواب زیاد میبینه شاید از لحاظ روحی بخاطر فوت عمو تحت فشاره مثلا خیلی ناراحته و زیاد بهش فکر مبکنه وگرنه خواب هیچ چیز ترسناکی ندارهه

من خودم خواب دیدم یه چیز شبح مانندی منو داره میبره به سمت آسمون ولی خب بیدار شدم بخاطر فشاری بود که روم بود وگرنه نمردم😂

اینو ک گف خوندم یهو سرمو از گوشی برداشتم حوله رو دره فک کردم یه ادم جلوم وایساده گرخیدم قشنگ

وای مخصوصا الانم تازه از یه خواب مهیج پریدی که نور الا نور😂

وای مخصوصا الانم تازه از یه خواب مهیج پریدی که نور الا نور😂

ب بدبختی خودمو خوابوندم خوابم نمیبرد نیم ساعت نشد پریدم 

ب بدبختی خودمو خوابوندم خوابم نمیبرد نیم ساعت نشد پریدم

من در اینجور میرم چندتا چیز طنز میبینم بعد پا میشم نوشیدنی گرم میخورم خوب میشم.

حالا دور از شوخی مواظب خودت باش که ادامه پیدا نکنه این حالاتت

من در اینجور میرم چندتا چیز طنز میبینم بعد پا میشم نوشیدنی گرم میخورم خوب میشم.حالا دور از شوخی مواظ ...

دست خودم نیست متاسفانه