2777
2789
عنوان

دلم براش خیلی تنگ شده

88 بازدید | 12 پست

خیلی دلم تنگ شده......‌ میشه برای اینکه فقط یه بار دیگه ببینمش یه صلوات برام بفرستی🙃🤍

I'm just tired         آقایون تاپیک من اصلا نیاین و ریپلای نکنید⛔⛔⛔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون پارتنر داره

خب یک اینکه این روابط توی جامعه ما هنوز جا نیفتاده و گناه حساب میشه خودتم میدونی

خونواده هاهم نمیتونن قبول کنن این یه مورد که حتی اگرم باهاش اوکی بشی اینده ای باهم نخواهید داشت تو جامعه فعلی ما درنتیجه اسیب وابستگی خیلی زیاده

جداازهمه این ها این شخص خودش فرد دیگه ای رو تو زندگیش داره 

اینکه بخوام بهت بگم بهش فکر نکن خیلی مسخرس و فقط به زبون راحت میاد چون فکر تو دست خودت که نیست 

پس کاری که باید بکنی اینه که اجازه بدی یه زمانی رو فکر این شخص ذهن تورو درگیر بکنه بیادو بره بعد خودتو مشغول کن اگه سنت کمه و کار نمیکنی کار خونه یا نقاشی یا کارهای هنری کلا

اجازه ناراحتی و غم به خودت بده مجبور نکن که نه حتما باید حال خودمو خوب کنم

و اینکه هرچقدر بخوای سعی کنی ببینی اونو یا مدام مرور کنی خاطره ها و حرفاشو درد و رنج بیشتری رو تحمل میکنی 

خب یک اینکه این روابط توی جامعه ما هنوز جا نیفتاده و گناه حساب میشه خودتم میدونیخونواده هاهم نمیتونن ...

از درک و فهمت تشکر میکنم ، من کنکوریم و خیلی وقته که درگیرشم ، تقریبا چهار ماه و ده روزه که ندیدمش و هر کار کردم که فراموش کنم نتونستم ، اینقدر ذهنم درگیرشه ک بیشتر شبا خوابشو میبینم ، اول فکر کردم به خاطر بلوغ و و یه حس زود گذرع ، ولی وقتی دیدم زمان زیادی گذشته  و هنوز تموم نشده واقعا نمیتونم دیگه نمیکشم دارم زندگیمو ب نابودی میشکم

از درک و فهمت تشکر میکنم ، من کنکوریم و خیلی وقته که درگیرشم ، تقریبا چهار ماه و ده روزه که ندیدمش و ...

۴ماه واقعا زمان زیادی نیست

یه دلیل اذیت شدنتام بخاطره اینه که اصرار داری فراموشش کنی درصورتی که تلویزیون نیستیم که کنترل داشته باشیم یکی از دکمه هارو بزنیم خاموش بشه یا کانال عوض بشه زمان میبره 

فیزیک و ریاضی هم نیست که یه فرمول کلی داشته باشه حتما سر ۶ ماه ۷ ماه اصلا یکسال فراموش میکنی نه اصلا همچین چیزی نیست 

۴ماه واقعا زمان زیادی نیستیه دلیل اذیت شدنتام بخاطره اینه که اصرار داری فراموشش کنی درصورتی که تلویز ...

پس من با زندگی در حال نابودیمچیکار کنم

پس من با زندگی در حال نابودیمچیکار کنم

نه قراره بعدش بمیری نه زندگیت نابود بشه بالاخره برمیگردی به روال عادی زندگیت 

فشار زیادی روته بلوغ، کنکور ، روابط عاطفی و شکست های مخصوص این سن برای یه دختر تو سن تو خیلی سخته و سنگینه منم این روزارو تجربه کردم و فکر میکردم اصلا قرار نیست تموم بشه ولی گذشت تموم شد و من هنوز زنده ام