2777
2789
عنوان

بچه ها میخوام مبل بخرم میاین

103 بازدید | 7 پست

بین مبل مینیمال دسته چوبی و پارچه ای موندم 

دسته چوبی ها خیلی زود خراب میشه؟ 

آخه خیلی شیک ترن 

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

قطعاچوبی شیکتره

خراب شدنش چی؟ 

همه میگن سریع خراب میشه و از ریخت میفته 

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مال من چوبی 

چهارساله 

چوبش ک چیزی نشده 

اتفاقن اگ پارچه باشه تکیه میده آدم زودتر خراب میشه 

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

خراب شدنش چی؟ همه میگن سریع خراب میشه و از ریخت میفته

بستگی به چوبش داره دیگ،چوب راش بخر

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
بستگی به چوبش داره دیگ،چوب راش بخر

ممنونم

مال من چوبی چهارساله چوبش ک چیزی نشده اتفاقن اگ پارچه باشه تکیه میده آدم زودتر خراب میشه

چجوری نگهداری کردین؟

نپریده لبه هاش؟ 

یا خش نیفتاده؟

چجوری نگهداری کردین؟نپریده لبه هاش؟ یا خش نیفتاده؟

کارخاصی نکردم ولی چیزی هم نشده 

تازه هی انگار کارکرده میشه قشنگترمیشه

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.