چیپس_فلفلی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1077 عنوان بچه ها میخوام مبل بخرم میاین 103 بازدید | 7 پست بین مبل مینیمال دسته چوبی و پارچه ای موندم دسته چوبی ها خیلی زود خراب میشه؟ آخه خیلی شیک ترن هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ... 1403/08/10 | 22:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سویل75 عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 6871 قطعاچوبی شیکتره بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
چیپس_فلفلی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1077 قطعاچوبی شیکتره خراب شدنش چی؟ همه میگن سریع خراب میشه و از ریخت میفته هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...
139999 عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 3189 مال من چوبی چهارساله چوبش ک چیزی نشده اتفاقن اگ پارچه باشه تکیه میده آدم زودتر خراب میشه آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم میگویمت از دور دعا، گر برسانند.
سویل75 عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 6871 خراب شدنش چی؟ همه میگن سریع خراب میشه و از ریخت میفته بستگی به چوبش داره دیگ،چوب راش بخر بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
چیپس_فلفلی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1077 بستگی به چوبش داره دیگ،چوب راش بخر ممنونم هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...
چیپس_فلفلی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1077 مال من چوبی چهارساله چوبش ک چیزی نشده اتفاقن اگ پارچه باشه تکیه میده آدم زودتر خراب میشه چجوری نگهداری کردین؟نپریده لبه هاش؟ یا خش نیفتاده؟ هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...
139999 عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 3189 چجوری نگهداری کردین؟نپریده لبه هاش؟ یا خش نیفتاده؟ کارخاصی نکردم ولی چیزی هم نشده تازه هی انگار کارکرده میشه قشنگترمیشه آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم میگویمت از دور دعا، گر برسانند.