2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه دارید یه چیز بهم بگید اینقدر خودخوری نکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 20 پست
بهتر میشه چند تا دندون داره بچت به نظرم اینا کامل دندوناش در بیاد خوب میشن فقط زده نکنش از غذا شده ب ...

من سانستول خارجی میدم ولی خیلی گرونه ۳۰۰ میل ۱۶۰۰ دادم ولی الان داره تموم میشه گفتم همین سانستول ایرانی بگیرم ولی من زینک هم میدم جدا بهش

من سانستول خارجی میدم ولی خیلی گرونه ۳۰۰ میل ۱۶۰۰ دادم ولی الان داره تموم میشه گفتم همین سانستول ایر ...

زینک هم یه دوره دتدم دکتر گف فقط یه ماه میتونی بدی

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۸ تا داره راستش دندونای اسیاب خیلی ورم داره ۱ ماهه اینجوریه اما فعلا چیزی در نیومده ولی قشنگ ورم دار ...

وای وای اونا خیلی اذیت داره بچم قربونش برم اینقدر درد داشت موقعی که می‌خواست لثش رو پاره کنه بیاد بیرون همش دستش رو لپش بود هیچ چیزم نمی‌خورد و دستش تا مچ تو دهنش بود اونا در بیاد خیلی بهتر میشه خورد و خوراکش مطمئن باش

وای وای اونا خیلی اذیت داره بچم قربونش برم اینقدر درد داشت موقعی که می‌خواست لثش رو پاره کنه بیاد بی ...

اینم انگشتش هممن رو همون لثه هاس کلا از وقتی ورم کردن دیگگه شیزم نخورد خود ب خود از شیر گرفته شد

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲
فکر کنم میتونی تا سه ماه بدی بعد قطع کنی بعد از یک ماه دوباره بدی بازم از دکترش بپرس

هفته دیگه میبرمش باز