2777
2789

دوستان من شکمم خیلی گنده نیست ولی زیر شکم یکم در اوردم خیلی کم نسبت به بدنم که توپره شکمم الانم خوبه ولی من خیلی وسواس شکم بزرگ دارم دوماهم هست من خیلی برنج میخورم تازگیا کمش  کردم قبلنم بدنسازی میرفتم تو ۲ ماه ۱۵ کیلو کم کردم کلی لاغر شده بودم صورتم لاغر شده بود زشت شدم دوباره چاق کردم باز شکمم الان یکم اومده بیرون خیلی کم الانم کلی ورزش مکنم اما تاثیر نداره نمخوام کلا لاغر بشم که رژیم سنگین بگیرم بعضیا میگن شکم با ورزش لاغر نمیشه میخواستم کسی هست اینجا لاغر کرده باشه 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فیتنس میرم شکمم رفته داخل (دارم هنوز اما نسبت به قبل کمتر شده )شکر حذف کن خیلی تاثیر داره

اخه صورتم لاغر میشه 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
چندکیلوبودی ک ۱۵کیلوکم کردی تازه توپرشدی؟؟؟

نه من کلا لاغر بشم پایین تنم پوره ولی صورتم بد شده بود وقتی لاغرکرده بودم ۷۰ کیلو بودم ۱۵ کم کردم خیلی لاغر شدم همه میگفتن بد شدی دوباره چاق کردم الان ۶۷ کیلو قدمم ۱۷۰

من موفق شدم شکمموتا حدی بزرگ کنم🗿😂

🤣🤣🤣منم همینطور قبلنا اصلا شکم نداشتم نمیدونم این شکم از کجا اومده 

خب چاقی هنوز

من ۱۷۴

وزنم ۶۳یا۶۲ هستم

باز چاق میبینم خودمو

شما ک قدتم کوتاهترازمنه وزنتم بالاترازمنه

بیا روی ۶۰ 

بین ۵۹تا۶۱ بمون

مَن سِپُردَم بِه خودَش،هَرچِه خُــ❤ــدا میخواهَد...