2777
2789
قطعا سختی و مشکل هست ولی باید ببینی اونی که غروب منتظر برگشتنش هستی چقدر بهت عشق میده که بتونی سختی ...

اسی کاش می پرسیدید چند سالم هست ازدواج کردن 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

ولی اینایی ک تو میشنوی میگن ما خوبیم و مشکلی نداریمم دروغه بخدا اکثر زنای ایرانی اینارو چشیدن خدا ب ...

وقتی میگی اکثر زنای ایرانی اینارو چشیدن از ته دل اعماق وجودم آتیش میگیره نابود میشه...مردا و خانواده هاشون چرا انقدر پست و عوضی شدن که این کارارو با عروس میکنن؟زنامون کِی انقدر مظلوم و بیچاره شدن که زیربار این ظلما میرن؟؟خانواده ها کِی انقدر بی عزت نفس و بدبخت و ندار شدن که حمایتی از دخترای بدبختشون نمیکنن؟؟؟؟حالم از هرچی شوهر و خانواده شوهره بهم میخوره

حالا من چند وقته تصمیم گرفتم سگ باشم و ادبشون کنم

دیگه توسری خور نمیشم حالا ببینن 

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بگو عزیزم

ن عزیزم برا بقیه رو گفتم من که ده ساله .

و بسیارم ناراضیم   

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

ن عزیزم برا بقیه رو گفتم من که ده ساله .و بسیارم ناراضیم

من حس خوشبختی تو این همین زمان فعلی رو پرسیدم بعدش رو خدا میدونه و خیلی عوامل تاثیر داره،ولی به نظرم قرار نیست همه با گذشت زمان اون همدلی و آرامش زندگیشون رو از دست بدن برای خیلیا رابطه محکم تر هم میشه 

جان و جهان من تویی   
من حس خوشبختی تو این همین زمان فعلی رو پرسیدم بعدش رو خدا میدونه و خیلی عوامل تاثیر داره،ولی به نظرم ...

دقیقا عزیزم منم برا همین پرسیدم

امیدوارم با همه وجودت طعم داشتن همسر خوب رو بچشی

ممنون عزیزم🌹

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

عزیزم احساس میکنم باهات تند برخورد کردم ببخشید یه وقت به دل نگیر خوشحالم که زندگیت خوبه و عکس پروفای ...

من زیاد به مردا حس خوبی ندارم به دلایلی واسه تو زمینه ازدواج واسه همینه گفتم خوشم نمیاد از این جور دعاها 

تو به دل نگیر من کلا زود از کوره در میرم متاسفانه 

نمیخوام به خاطر مردا همجنس خودم ازم ناراحت شه ❤️