2777
2789

حدود یه سال پیش زیر گلوم دست زدم دیدم یه عالمه غدس زدم گوگل نوشته بود غده لنفاو رفتم دکتر گفت باید سنو بدی ولی ترسیدم نرفتم الان دوباره زیر گوشم زیر فک سه تا در اومد اندازه تیله ینی سرم رو بالشت میزارم قشنگ میفهمم میترسم سرطان باشه 😭😭 چیکار کنمممم شاید تو گردنم و گلوم بالای بیست تا باشه  و کوچیک‌بزرگن

صلوات❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا نرفتی دکتر برو که مطمئن شی. دستکاریشون نکن اصلا. یه سوال الان تب نداری؟سرما نخوردی؟

تب ندارم ولی  چند ساله اینا هستن شاید از بچگی پارسال یهو پیداشون کردم دیدم زیادن خیلی بهش فک میکردم که یهو از فکرم اومد بیرون و ناپدید شدن الان دوباره زیر گوشم در اومده

صلوات❤️

بابا بیا برو دکتر عکس بنداز

لابد عفونت کرده

چیزی ک با دو تا انتی بیوتیک شاید خوب میشده رو چرا کش دادی

برو سریعا دکتر

سرطان کجا بود

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

وقتی غدد لنفاوی بزرگ میشن یعنی براتون درست کار نمیکنه خیلی سریع سونو بدین چون این سردر گمی شما رو به ...

میترسم برم‌بگه سرطان اصلا روحیه خوبی ندارم

صلوات❤️
پدرم دقیقا این مشکل رو داشتن ده سال پیش بهش گفتن سرطانه عمل کرد دوبار الان خدا رو شکر حالش خوبه

ینی غده هارو در اوردن؟؟ درد هم داشتن چند تا غده داخل گلوشون بود

صلوات❤️
عزیزم شما خیلی احمقی که نرفتی سونو اگه زود بری جوابتو میگیری درمان میکنی احتمالا کیست باشه اگه زود د ...

😔😔میترسمممممممم  باید خیلی وقت پیش میرفتم نه الان که کل گلوم پر شده

صلوات❤️