2777
2789
عنوان

جواب اینو بلدید

62 بازدید | 8 پست

این سوال چجوری حل میشه برای  کلاس سوم ابتدائی تو جدول چی بنویسیم 

اون حالت سکه رو بلدم ولی جدولش بااین اسکناس فرق داره مثلا اولیشو بنویسم ۲ حالت بعد کناریاش ۵۰۰ و ۵۰۰ بنویسم یعنی دوتا ۵۰۰ ۱۰۰۰ شده یا نه

پایینیشو چی بنویسم ۱۰ تا ۱۰۰ ریال هزار میشه دوتا جای خالی بقیشو چی بنویسم خالی بزارم؟

میگه ده درصد مرگ های غیر طبیعی در اثر گاز گرفتگیه!د پ چرا گازمیگیرین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!مگه هارین؟؟؟؟!!!! همو بوس کنید!با هم مهربون باشید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برن گوگل میاره

جواب نداشتن خودم چند ساعت درگیر بودم همه پیجا و تلگرامو گشتم دیگه گفتم اینجا بپرسم

میگه ده درصد مرگ های غیر طبیعی در اثر گاز گرفتگیه!د پ چرا گازمیگیرین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!مگه هارین؟؟؟؟!!!! همو بوس کنید!با هم مهربون باشید
همیار نصب کن عزیزم راحت کن خودت

جواب سوالاتو داره؟

صفحه کتاب رو بگو من بزنم همیار برات اسکرین بدم

کاربرگه

همشو همه کتابا به همراه نمونه سوال و فیلم آموزشی صفحه ب صفحه

صفحه کتاب گوگلم هست اره راحت میشه جواب پیدا کرد این کاربرگه لنز گوگل سرچ کردم عکسشو چندتا پیچ اورد جواب نداشتن