2777
2789

کنکور دارم امسال 

تیزهوشانیم درسمم خوبه هوشمم خوبه ولی میترسم امسال کنکور خوب ندم یعنی استرس رفته تو وجودم 

داشتم به این فکر‌میکزدم اگه نشد برم ترکیه بخونم 

ترکیه ای رو کاملا نوشتن خوندن بلدم و حرفم میتونم بزنم 

اولین موضع اینه مامان بابام از کشور ترکیه خوششون نمیاد و اینکه میگن این همه درس خوندی مثلا پاشی بری ترکیه ؟ برو یه کشور اروپایی مثلا 

دومین موضوع اینه خودم فکر میکنم میبینم مثلا همه که کیان اونجا شاید یه چند نفر درسخون باشن بقیه با پول و اینا خیلی حس بدیه بعد این همه درس خوندن بری بین یه سری بیسواد

-برا کنکور میخونم و برا این شکی نیست 

ولی برای این دو تا مورد که گقتم خانواده مو راضی کنم بهتره؟

خودمم دوست دارم اونجا بخونم فقط بخاطر چیزی که گقتم یجوریه

پسر منم امسال کنکوریه ..خیلی دلم براش میسوزه شب و روز نداره فقط در حال درس خوندن هست ..انشاله که خدا خودش به همه کنکوریا کمک کنه و بهترین دانشگاه قبول بشن

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون حسی که میگی رو میفهمم. کشورای خوبم بری یه سریال با پول اومدن آدم یه حسی داره نسبت بهشون. نه که م ...

دقیقا ممکنه تو ایرانم همینجا باشن که هستن  ولی هی میگن زندگی دانشجویی ایران انگار اونم از دست میدی

قبل از مرگ ، عزاش رو نگیر 

بزار کنکور بدی خراب کنی اونوقت یه فکری برای پلن دوم میکنی

این افکار داره گولت میزنه مشغولت میکنه ک صد خودتو برای کنکور نزاری 

چرا پیش پیش باخت رو قبول کردی؟ بزار ببازی بعد

پسر منم امسال کنکوریه ..خیلی دلم براش میسوزه شب و روز نداره فقط در حال درس خوندن هست ..انشاله که خدا ...

استرس رو فقط خدا میدونه این مه هر روز درس میخونیم و میترسیم یه دره نکرهدها بد شه ناراحتی مامان بابامون رو ببینیم

اگر میتونی بری حتما برو 

ببین هر مدرکی بگیری حتی بقول معروف درس نخونی با پول مدرک بگیری 

برای استخدام یا هرچی دیگه بری میگن اوه طرف خارج درس خونده 

الویت داره 

ولی اینجا برای استخدام بری چه دولتی باشی چه ازاد فرقی نداره به حالشون 

نظر من اینه کنکور نده وقت تلف نکن برو

دقیقا ممکنه تو ایرانم همینجا باشن که هستن ولی هی میگن زندگی دانشجویی ایران انگار اونم از دست میدی

اره تو بهترین دانشگاه کشورم بری بازم اینا هستن. اما خب خیلی کمترن. آدمای پر تلاش خیلی بیشتر میبینی تو دانشگاه خوب به نسبت بقیه جاها. 

ولی خب چی بگم ایران درس خوندنم مشکلات خاص خودشو داره. 

نیکو صدام کنید❤️

استرس رو فقط خدا میدونه این مه هر روز درس میخونیم و میترسیم یه دره نکرهدها بد شه ناراحتی مامان بابام ...

به خدا اکثر  پدر و مادرا بیشتر نگران بچه هاشونم تا اینکه ادامه تحصیلشون در کجا و چجوری باشه ...الان کنکوریا دو دسته شدن یه عده مثل شما شب و روزشون رو به هم دوختن و فقط تلاش میکنن یه عده هم بیخیال و راحت فقط برا مدرسه میخونن هر دو تاشونم باعث نگرانی پدر و مادر میشن ...پسر من بیچاره بعد از نماز صبح نمیخوابه از ۷ تا ۹شب تو مدرسه درس میخونه کلی لاغر شده و خیلی هم استرس داره خدا بگم این مافیای کنکور رو چیکار کنه که برا بچه ها جهنم درست کردند 

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

به خدا اکثر پدر و مادرا بیشتر نگران بچه هاشونم تا اینکه ادامه تحصیلشون در کجا و چجوری باشه ...الان ...

جسارتا پسر شما چندساعت در شبانه روز میخوابه؟

چندساعت میخونه؟

چجوری میتونه کم بخوابه؟ برای من با خواب کم خوندن بازدهی نداره 

تا میل نباشد به وصال از طرف دوست ، سودی نکند حرص و تمنا که تو داری...! _جناب سعدی
قبل از مرگ ، عزاش رو نگیر بزار کنکور بدی خراب کنی اونوقت یه فکری برای پلن دوم میکنیاین افکار داره گو ...

ببین میدونم ولی دیشب اینو شنیدم که یکی از فامیلامون با اون سطح سواد رفته دندونپزشکی یکم ذهنم درگیرش شد

چجوریه درسای دانشگاهو پاس میکنن

اگر میتونی بری حتما برو ببین هر مدرکی بگیری حتی بقول معروف درس نخونی با پول مدرک بگیری برای استخدام ...

من تلاشم برای گنموره ایناهم بالاخره راه هایی هستن مه وجود دارن ولی واقعا اینجوریه؟ 

چون مثلا تو خانواده ما هر کسی رو بشنون رفته ترکیه خونده مسخره ش میکنن میگن فلانی هم رفت با پول دکتر شد 

یه سوال پسرا اگه کنکور قبول نشن نمیتونن مهاجرت کنن؟ بخاطر سربازی؟ 

یه پسره بود بعد سه سال دندون قبول شد میگم چرا اون موقع نرفت ترکیه

اره تو بهترین دانشگاه کشورم بری بازم اینا هستن. اما خب خیلی کمترن. آدمای پر تلاش خیلی بیشتر میبینی ت ...

خب همین خیلی حس خوبی داره بنظرم مثلا بری ببینی آقا این همع سال درس خوندم با اون سطح بعد اون همه تلاش شدم همکلاسی کسی که نیمدونه معده کجاس (فامیلمون رفته و دقیقا اینحوری بود)