2777
2789
عنوان

میخوام چاق بشم

134 بازدید | 19 پست

میخوام چاق بشم خاهش میکنم بهم بگید چکار کنم چاق بشم هر کاری میکنم چاق نمیشم 

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تامیتونی بخور 

ریزه خواری زیادداشته باش

تامیتونی بلومبون

قرص فت وفست 

ای بندِ دلِ حیدرِ کرار ابوالفضل🖤بندِ جِگرم پاره شد انگار ابوالفضل🖤بعداز تو حسین ،یِکه وتنهاست کجایی؟🖤آتیش زدن خیمه رو،عباس کجایی؟🖤🥀

منم می‌خوامصورتم خیلی لاغر شدهپودر جوانه گندم خوردم اما آنچنان تاثیر نداشت

کاش بیای ازلپای من ببری 

ای بندِ دلِ حیدرِ کرار ابوالفضل🖤بندِ جِگرم پاره شد انگار ابوالفضل🖤بعداز تو حسین ،یِکه وتنهاست کجایی؟🖤آتیش زدن خیمه رو،عباس کجایی؟🖤🥀

مشکل اینجاس ما بخوریمم بخار میشن انگاری هیچی نخوردیم😂😂

اره آبجی منم همینجوره مدام میخوره ولی لاغره

خوبه که کاش کنم اینجوری بودم

میتونی بری توی چت gpt

بنویس که

من خانم هستم به عنوان مثال با وزن 50 و قد 165 میخوام به وزن 60 برسم. اگه هدفت حجم هم هست بنویس. بعد مثلا روزی یک ساعت ورزش پیلاتس انجام میدم (اگر هر حساسیت غذایی یا مشکلاتی مثل التهاب زانو داری هم بنویس) به من برنامه غذایی یک هفته ای بده

بعد کامل تمام روزها و وعده هاتو برات مینویسه 

بعد میبینی یه جا نوشته آواکادو یا یه چیزی ک نمیتونی تهیه کنی واسش مینویسی من توانایی تهیه فلان چیزو ندارم واست ادیت میکنه با خوراکی قابل جایگزین

بعد هر هفته بگیر تا برسی به وزن دلخواه

ورزشایی مثل یوگا پیلاتس فیتنسای سبک و ورزشایی با وزن بدنت فراموش نشه که خوش فرم بشه بدنت

بعدم صبوری و استمراررر

منم دعا کن 🫠

به نام خداده وعده در روز غذا بخور

خیلی ممنون 😂😂خنگول خو اشتها ندارم 

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

میتونی بری توی چت gptبنویس کهمن خانم هستم به عنوان مثال با وزن 50 و قد 165 میخوام به وزن 60 برسم. اگ ...

خیلی ممنون عزیزم