2777
2789
عنوان

چی برای تنبلی تخمدان خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم ورزشم انجام‌میدم پیاده روی میرم

پیاده روی که عالیه جانم ادامه بده 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

شیرینی جات و ک حذف کردم پیاده رویم میرم چیا باید بخورم یا نخورم؟

ببین کلا وقتی میری دکتر برای pco

یا متفورمین مینویسه که برای مقاومت به انسولینته

یا اسپیرونولاکتون مینویسه که برای پرمویی یا جوش صورته ک هورمون های مردونتو بیاره پایین

یا قرص های ضد بارداری

ک همشون داروهای هورمونی هستن و بدنتو نابود میکنن

تغذیه تو درست کن

چربیاتو بیار پایین 

استرستو کنترل کنی با مدیتیشن با ورزش کنترل میشه 

ببخشید یه سوال دارم شما ازدواج کردین؟ چند ساله؟ بچه دار نشدین؟

مادر من تنبلی تخمدان داره پنج تا بارداری داشته که دو تا به خاطر بیماریش سقط شده تنبلی تخدان اینقدرا هم روی بارداری اثر نداره

از کجا فهمیدی داری من مجردم میترسم برم دکتر وای گفتم شاید از اونه من لاغر نیستم

من که بچم سقط شد از خونریزی زیاد و سیستم ایمنی پایین و اضافه وزن تنبلی گرفتم باید سونو گرافی بری بااینک پریودمم منظم بود تنبلی داشتم

عزیز یا باید اصلاح سبک کنی یا حتما با نسخه دکتر دارو مصرف کنی احتمال داره هورموناتو بیشتر بهم بزنی ب ...

من ال دی دکتر اشتباهی برام نوشت و باعث سقط جنینم شد ولی خاین دکترم ک عوضش کردم خودش متعورمین برام نوشت

ببین کلا وقتی میری دکتر برای pcoیا متفورمین مینویسه که برای مقاومت به انسولینتهیا اسپیرونولاکتون مین ...

درسته اونارو هم دارم از دکترمم پرسیدم گفت مشکلی نیس میتونی استفاده کنی‌