2777
2789
عنوان

چی برای تنبلی تخمدان خوبه

363 بازدید | 38 پست

سلام بچه بیشتریا مبگفتن متفورمین عالیه برای تنبلی و شانس بارداری  و بالا میبره  الان گرفتم باید به چه صورت خورده بشه؟کسی میدونه؟و اینکه چی برای تنبلی خوبه ممنون میشم بگین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورزش ، ورزش ، ورزش 

بعد هر وعده غذایی یک عدد میل کن 

اگه دیدی سرت درد میگیره ، هفته اول روزی یکی بخور هفته بعد روز دوتا (بعد شام یکی ،بعد ناهاریکی)

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

دارو فقط زیر نظر دکتر چون باید سونوگرافی بری هی ببینی تاثیری داشته یا نه

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

از کجا فهمیدی داری من مجردم میترسم برم دکتر 

وای گفتم شاید از اونه من لاغر نیستم

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

سرخود نخور قرص قنده باید دکتر بنویسه من روزی دوتا میخورم صب و شب

دکترم‌داده بود چن نفرم با تنبلی با کمک این قرص باردار شده بودن یکیش زنداداش خودم ولی یادش نمیاد چطوری مصرف میکرده

دکترم‌داده بود چن نفرم با تنبلی با کمک این قرص باردار شده بودن یکیش زنداداش خودم ولی یادش نمیاد چطور ...

قبل غذا بخورو بلافاصله غذا بخور ک قندت نیفته قبل صبونه و شام

زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ....