2777
2789

تو همین سایت کشته مرده داره این مصوبه الان میان قورتت میدن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف و حدیث این هست که باید تاثیر قطعی معدل برداشته بشه.

ولی بچه ها همینجوری که درس نمیخونن.حالا بخاطر معدل مجبور میشن یکم درس بخونن که اونم میخوان بردارن.بچه های درس خون ‌ه کلا مسئولیت پذیر هستن ،ولی خیلی ها به زور همین معدل هست که درس میخونن.

اینا همونایین ک با پول نمره خریدن وگرنه ادم عاقل ازین مصوبه ظالمانه خوشحال نمیشه

بدبختی اینه با پولم نمیشه دیگه نمره خرید

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

تاثیر دادن معدل اصلا عادلانه نیست 

همون طور که موقع امتحان زبان دیدیم که بعضی حوزه ها هدفون به دانش آموزان داده بودند بعضی حوزه ها معلم زبان سر جلسه فرستاده بودند در حالیکه عده زیادی از بچه ها اصلا نتونسته بودند حتی لهجه طرف را بفهمند و هیچ امکاناتی نداشتند

اونم تصحیح ناعادلانه اوراق امتحانی بچه ها بود که سلیقه ای تصحیح شده بود

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
اگه تحقیق کنی و درست درس بخونی میفهمی که خوبه واقعا ضرر چندانی ندارند ولی اینکه دهم باشه اشتباه چون ...

یازدهم هم همین طور 

نهایی فقط باید ششم ،نهم و  دوازدهم باشه

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
فعلا که رتبه تو اینه که اینقدر براش در تلاشی

اره تو که راست میگی کمتر تاپیک کمممممککککک کنکوریا بزن و دنبال تدریس مفتی باش😂در ضمن من روی صحبتم با کنکوریای تجربیه نه یه جوجه دهمی ریاضی