2777
2789

نوش جونت خوش بگذره

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

هعی💔

مهربون باشیم:)))❤️ آقایون جان عمتون درخواست ندین ، اگه ببینم کسی درخواست داده باشه با احترام نینی یار رو صدا میکنم🙃 دیوونه کیدراماام🤧 با افتخار (💜ARMY💜) هستم. بی احترامی بخاطر این دو مورد جنگ به پا میکنم🔪🗿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این وقت غروب یخ نمیزنی آیا

کافیه صندلیا هم آهنی باشن🥶🥶

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

میبینی وضعمونو خوااهر🥲

ولش کن به قول.... یه عقاب از همه لحاظ تنهاست 

حتما که نمی‌خواد این جمله برا رل زدن باشه😂🤌

مهربون باشیم:)))❤️ آقایون جان عمتون درخواست ندین ، اگه ببینم کسی درخواست داده باشه با احترام نینی یار رو صدا میکنم🙃 دیوونه کیدراماام🤧 با افتخار (💜ARMY💜) هستم. بی احترامی بخاطر این دو مورد جنگ به پا میکنم🔪🗿

این وقت غروب یخ نمیزنی آیاکافیه صندلیا هم آهنی باشن🥶🥶

جنوبیم .. این شهر هنوز اونقدرا سرد نشده

چرخ گردون چ بگردد چ نگردد تو بخند🎀🫂این کاربر عاشق پروانه ها است🦋
ولش کن به قول.... یه عقاب از همه لحاظ تنهاست حتما که نمی‌خواد این جمله برا رل زدن باشه😂🤌

اره بخدااا🤣🤣

چرخ گردون چ بگردد چ نگردد تو بخند🎀🫂این کاربر عاشق پروانه ها است🦋
جنوبیم .. این شهر هنوز اونقدرا سرد نشده

اوووو دخت جنوبی پس🥰

خوش بگذره عزیزم

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بدبخت پشه تو اون سرما تو پارک چیکارمیکنه ،خخخ

باهوش داره میگه جنوبیه

اره بخدااا🤣🤣

گلم میتونم توی تاپیک هایی که قراره در آینده بزنم تو رو تگ کنم ؟! حداقل یه نفر رو داشته باشم که بتونم تگش کنم🍓🫠