2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رنگ ها .اشیا .اعضای بدن .شمارش از یک تا ده و برعکس .نقاشی ساده و کشیدن مربع یا یه گوش .اسم و فامیل .سن .کاربرد شعل ها ...پریدن و لی لی ..اگه باهاش کار کرده باشی به مشکلی نمیخوره

عدد ها رو از ۱۰ یا ۲۰ برعکس بشمارن،طناب بزنن،گره بزنن،فصل ها رو میپرسن،نسبت ها رو ....نگرانی نداره

پسرم تا ۴۰ میشماره. ولی بر عکس بلد نیست. یا بلد نیست گره بزنه. خیلی باهاش تمرین کردم.یاد نگرفت😑

پسرم تا ۴۰ میشماره. ولی بر عکس بلد نیست. یا بلد نیست گره بزنه. خیلی باهاش تمرین کردم.یاد نگرفت😑

گره نمیگیرن ..از ده تا یک برعکس بهش یاد بده .پسر من دومه نمیتونه گره بزنه

عدد ها رو از ۱۰ یا ۲۰ برعکس بشمارن،طناب بزنن،گره بزنن،فصل ها رو میپرسن،نسبت ها رو ....نگرانی نداره

من ۳۵ سالمه طناب زدن بلد نیستم 

اینا جز سوالات نیست 

اعداد یک تا ده و برعکس 

لی لی 

رنگ ها 

فصل ها 

جهت ها مثلا بالا پایین چپ راست  دست راست دست چپ 

مار پیچ رفتن 

نمی‌دونم مثلا میگن برو دو دور دور صندلی بچرخ بعد مثلا فلان چیز رو بردار بذار فلان جا 

نسبت یا ا آدرس خونه احتمال داره بپرسن 

پارسال پسرم پیش بود مربی اینا رو کار کرد باهاشون 

تو خود سنجش که منو راه ندادن ببینم چی پرسیدن