2777
2789
عنوان

جاری آیندم دکتره خیلی ناراحتم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا. همیشه به خواهرشوهرم میگم تا جایی که جا داره ادامه تحصیل بده. شماها الگوی بچه های ما هستید ...

آفرین دقیقا همینه.

بهتر ازاینه دور و بره ادمو یه سری بی سواد و خاله زنک پر کنه.

تازه من جاریمو خودم معرفی کردم به برادرشوهرم.دوسته خاهرم بود‌.

یاشاسین آذربایجان💓✌

خدا جاری چشم تنگ و حسود قسمت هیچ کافری نکنه

توام درس بخون خودتو بالا بکش

از خدا هم بخواه که برادرشوهرت خودشو تغییر بده و پیشرفت کنه و باکلاس بشه و به جای اینکه یه جاری بی کلاس و درب و داغون و حسود و دو به هم زن و.. این تیریب بی شخصیت ها خدا نصیب برادرشوهرت کنه.. همین دختره قسمتت شه.. همه از دور نگاتون کنن و بگن چه طایفه با کلاسی و الان یه رقیب خوب و درخور پیدا کردی که جای اینکه داشته هاتو به رخش بکشی یه جاری سطح بالا داری که خودتو بالا میکشی و توانایی هاتو بالا میبری و از اینی هم که هستی میتونی بهتر بشی

شیطون رو لعنت کن..

من که برادر شوهرم زن میخواست خوشگل ترین دختر فامیلشون رو پیشنهاد دادم که اگر اونو بگیره خیلی از من خوشگل تره و تحصیلاتش یه مقطع از من بالا تر میشه.. ولی برادرشوهرم خوشبخت میشه.. به شادی اون شوهر منم شاد میشه..منم مجبور میشم واسه دل شوهرم به خودم بیشتر برسم و اهمیت بوم که شوهرم حسودی داداششو نکنه.. در عوض با جاریم بیرون بریم جای یه جاری بیکلاس و ابرو بر.. یه جاری شیک کنارم راه میره و منم پز میدم که طایفه شوهرم سطح بالا و تحصیل کرده و خوشگلن و افتخاره برام

این تاپیک چند وقت پیش هم یکی زده بوده شما بودید ؟

بعد چرا باید یک خانم دندان پزشک همسر یک آقای بقول شما هیچ کاره بشه 

اگر حقیقت داشته باشه بیشتر باید دلتون بسوزه برای اون خانم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

تو همونی ک یه مدت تو پربازدیدا بودی برا جاریه آینده ی پزشکت؟؟

دختر بیخیاااال تو حتی اگ جاریت بتول بند اندازم بود بازم میگفتی ای وای اون بهتر سیبیل میکنه تا من

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

آفرین دقیقا همینه.بهتر ازاینه دور و بره ادمو یه سری بی سواد و خاله زنک پر کنه.تازه من جاریمو خودم مع ...

واقعا. حالا خوبه اطرافیان یه مشت آدم بیکار بی انگیزه بی هدف باشن؟

تو بعضی فامیلا میبینی هم اقوام سببی هم نسبی همشون باهم موفقن واقعا آدم کیف میکنه

اگـه بشـه چــی میشــــه  

شما اصلا به روی خودت نیار اما به هر دلیلی بخوان فرق بزارن مقاومت کن

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

خیلی ازین ازدواجا هست.شاید عاشقشه.چه ربطی داره؟ عشق که عقل نمیشناسه

دقیقا.. اگر دختر پول و شغل و موقعیت داشته باشه پسره هم میتونه کنارش کار کنه و با کمک هم تو این شغل پیشرفت کنن

همسایه ما دندونپزشک بود.. زنش معلم قران.. دید درامد دندون پزشکی خوبه.. تدریس قران و.. ول کرد رفت کنار شوهرش.. اوایل در حد منشی بود.. نم نم تجربی از شوهرش یاد گرفت.. کنار دست شوهرش وایمیسته لوازم و.. هرچی لازم باشه میده تلفن جواب میده.. به شوهرش چایی و.. میده و هواشو داره و نمیذاره این پلنگ ملنگا بیان زیر دست شوهرش زبون بریزن مخ شوهرشو بزنن.. مشتری های این تیپی رو انقدر وقت ویزیت و.. شونو عقب جلو میکنه که پشیمون شن برن جای دیگه