2777
2789

سلام دوستان خواستم بگم آیا خبر بارداریمو به خانواده شوهرم اول بدم بهتره یا نگم بهشون و تو اینستا پست بزارم اونجا متوجه شن ..تو اینستا فقط فامیلا فالو دارم دلیل نگفتنم اینه که اونا اصلا احساس ندارن دوماهه به دیدن دخترمم نیومدن و یه زنگم نمیزنن برا همین دوسندارم خبر بارداریمو بهشون بگم در نظرتون چکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکدوم. اگه اهمیت نمی دن چرا باید بفهمن

دقیقا…بخدا اصلا شبیه مامانبزرگا نیست برای بچه ام برای همین میگم چرا باید بگم بارداریمو ..از یه طرف میگم زشت نباشه بگه بمن نگفت بعد تو اینستا پست گذاشت و گفت

من تا ماه به هیشکی نگفتم لزومی نداره جار بزنیحتی همکارامم ماه۷متوجه شدند.

من تو دوازده هفته ام به هیشکی نگفتم دیگه گفتم کم کم بگم در نظرت اصلا نگم حتی تو اینستا بهتره!!؟

من تو دوازده هفته ام به هیشکی نگفتم دیگه گفتم کم کم بگم در نظرت اصلا نگم حتی تو اینستا بهتره!!؟

من جای شما باشم نمیگم خونواده ی خودم و شوهرم حدودای۲۱ هفتگی فهمیدن همکارام هفته ی۲۵ اینا

اونم اگر خودشون نمی فهمیدن عمرا میگفتم

تنهااا یه مامانم خودم گفتم اونم هفته ی۲۱ گفتم مامان یه چیزی بگم من ۵ماهه خامله م و دارم وارد ماه۶ میشم اصلا مونده بود مامانم🤣😅

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  
نه به شوهرم گفتم نگو خداروشکر دهنش قرصه نگفته تا من اجازه صادر نکنم نمیگه به خانواده ش😂

عالیه. شوهر من می گه بهشون و می سپاره که به من نگن. مادر شوهرم هم با یه حالت حس ششم تابلو به من می گه و زیر بار نمی رن که می دونستن😶

من شماها نمیفههم چرا نمیگید تا ماه ۷ خیلیه خیلی مشخصه که بارداری جار زدن نداره

میدونید اینطوری خیلی راحت تر بودم از پرس و جو و ... 

فصل زمستونم بود کت اینا میپوشیدم بچه مم به پهلو بود... 

کسی هم ازم نپرسید باردارم یا نه که در اون صورت دروغ نمیگفتم قطعا.

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش