سلام دوستان خواستم بگم آیا خبر بارداریمو به خانواده شوهرم اول بدم بهتره یا نگم بهشون و تو اینستا پست بزارم اونجا متوجه شن ..تو اینستا فقط فامیلا فالو دارم دلیل نگفتنم اینه که اونا اصلا احساس ندارن دوماهه به دیدن دخترمم نیومدن و یه زنگم نمیزنن برا همین دوسندارم خبر بارداریمو بهشون بگم در نظرتون چکار کنم
به نظرم نگو تا شکمت بالا بیاد.بازم بذار خودشون بگن ویا بپرسن
عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی
خدایی تو فضای مجازی خبر بارداری گذاشتن دیگه خیلی مسخرس..چ لزومی داره همه متوجه بشن..فقط دوتا خانواده ...
فضای مجازی من فقط فامیلام هستن غریبه نیست بعدم خانواده خودم که به خواهرم گفتم تاپیک هم زدم که نمیدونی چطور برخورد کرد که بعد گفتم اشتباه شده باردار نیستم و باور کرد خانواده شوهرمم از اونطرف اونجوری اگه تو مجازی نگم کلا نباید بگم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.