2777
2789

همه‌میگفتن خرید سیسمونی خیلی شیرینه والا من که فقط از قیمتا شوکه شدم  اخه لباس نوزادی چرا باید اینقدر گرون باشه !!  نصف سیسمونی رو خودم خریدم نصفشم مامانم  شد ۳۰ میلیون تخت و گهواره و کریرهم‌نخریدم 

فقط کمد  مینی واش روروک   گهواره ننو   سرویس وان پتو دورپیچ  ست لحاف و تشک نوزادی وقنداق فرنگی  قابلمه تفلون کوچیک   شیشه شیر و پستونک و‌...  ساک لوازم بچه    دو سه تا دونه عروسک و یه سری ملزومات چن دست لباس همینا  شد ۳۰ میلیون !!!! شوهرمم براش یه النگو کوچولو خرید ۱۳ میلیون یه مقدارم گذاشتیم برا زایمان دیگه پول نمونده  مامانمم دستش خالیه میگه لباس زمستونی نداری بچه و عروسکاش کمه تقریبا ۳ میلیون دیگه لازمه نمیدونم چیکارکنم بااینکه تخت و کالسکه و کریر نگرفتم و ازاینور اونورش زدم اخرش کم اوردیم لعنت ب گرونی   

بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  

چطور تو این گرونی جرات کردی بچه بیاری

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارسال با اینکه لباس اینا بیشتر خودم خریده بودم۷۰ملیون هزینه سیسمونی شد همشونم معمولی برداشتم کریر و صندلی ماشین اینام نخریدم حالا

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

عزیزم لازم نیس همه چی بخری بنظرم خانواده که هیچ وظیفه ای ندارن واقعا اگ هم میخرن از لطفشونه همسر من ک میگه اصلا خانواده نباید بخرن ما دوتا داریم بچه دار میشیم چرا یکی دیگه باید جیبش خالی شه

من خودمم مستاجرم خونم کوچیکه خیلی چیزارو نمیخرم یه گهواره کنار مادر و روروک و یه سری خرده وسایل و لباس فقط همین

برای منو تو دلیم دعا کنید🍓

واقعا لعنت ب این گرونی و کم درامددی 

حداقل باید ماهی 70 داشته0 باشی ی زندگی تقریبا نرمال داشته باشی

💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙

اتفاقا تخت و کالسکه و‌کریر و آغوشی بیشتر از هرچیزی لازمت میشه

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
عزیزم لازم نیس همه چی بخری بنظرم خانواده که هیچ وظیفه ای ندارن واقعا اگ هم میخرن از لطفشونه همسر من ...

منم توقع ندارم ازشون درحد توانش کمک کرد ولی اصلا از خرید لذت نبردم 

بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  

قنداق سوئیسی گرفتم  تخت هم جا نداشتم خونه امون یه خوابه   کالسکه و کریر هم دیگه بودجه نبود مارک خوبش از ۵ تومن بود ب بالا

من کریر برنداشنم لازمم نشد کالسکه ام برا کسی که اهل گشتو گذاره خوبه اونم زیاد لازمم نشد با اینکه خریدم اغوشیم ب دردم‌نخورد تختم که اصلا چون بچه شیرخوار باید پیش مادر باشه جدا نمیخوابه که بعد یکی دوسال میشه خرید

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید