2777
2789

دلم گرفت واسش🥲

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مزخرف بود تو کتم نمیرفت.مرده خیلی زود قبول کرد که بیاد خونه زنه

الان جامعه فراوون هست این ماشین هایی که کنار خیابون بوق میزنن و طرفم خیلی راحت سوار میشه میره فکر کردی قبلش با هم مناظره سیاسی داشتن 

مزخرف بود تو کتم نمیرفت.مرده خیلی زود قبول کرد که بیاد خونه زنه

حالا اون قسمت رو میشه پذیرفت برای درد تنهایی زیاد 

ولی اینکه هیچی نشده ماشین رو نگه داره بدو بره داروخونه قرص بخره برای مردی که می‌گفت سی ساله بدون زنم این هول بازی واقعا به شخصیت نمی خورد

ارزش دیدن داره ؟چطوری انقدر راحتن و م*شروب هم داخل فیلم بود صدا سیما چطوری اجازه پخش داده ؟ ایران سا ...

مشروب جای خود داره اون جا که میرقصیدن گغت بیا بریم حموم   

اجازه پخش که ندادن مثل اینکه با همکاری کشورخارجی بوده گفتن داخل ایران ضبط شده