2777
2789
عنوان

مادرشوهرم سر زده اومد خونم ابروم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 28 پست

فدای سرت

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اونایی که میرن آشپزخونه و اتاق خاب بقیه سرک میکشن بدم میاد حالا هرکی میخاد باشه حتی مادر خودم زند ...

از سینک پر ظرف چندشش شده؟😐😐😐

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

چرا آبروت بره الان دیگه این مسائل مهم نیست به کسی ربطی نداره خونخون چحوری باشه

الان اینهمه بلاگر و یوتیوبر از همه لحظات خونشون حتی کثیفترین و داغونترین لحظات فیلم میذارن کل جهان میبینن ،از تمیزکاریاشون ، برای همه این چیزها عادیه .

خودتونو بخاطر همچین چیزایی اذیت نکنین و انقدر این مسایلو بزرگ نکنین .

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

از سینک پر ظرف چندشش شده؟😐😐😐

اره چون خودش سینکش همیشه تمیزه و خشکه ظرفارو میبره کاراژ یه سینک هست اونجا میشوره منم وقت نکردم بشورم مهمون پشت مهمون یکمی آشپزخونه بهم ریخته بود ولی نباید میومد تو آشپزخونه 

در من تیمارستانی قصد شورش دارد
این چه حرفیهمامان خودت مادرشوهر نمیشه؟خودت در اینده مادرشوهر نمیشی؟

نه نمیشه مامان خودم شعور داره معرفت داره فرهنگ داره خونه مردم فوضولی نمیکنه چاک دهنشو باز نیست واسه پشت سر مردم حرف زدن ولی امان از ۹۹ درصد مادرشوهرا یکیش مال خودم یدونه دستمال زیر مبلم دیده بود خوبه چی پشت سرم گفته باشه؟گفته اسپری تاخیری و دستمال زیر مبلش بود😐

دویتای گلم ب کمکتون نیازدارم لطفا لطفا تاپیک اخرموگزارش بزنین بترکه منم خلاص شم ازین استرس...خواهشا.الهی هرکی گزارش زد مشکلش حل شه عاقبت بخیر شه😍😭

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

اره چون خودش سینکش همیشه تمیزه و خشکه ظرفارو میبره کاراژ یه سینک هست اونجا میشوره منم وقت نکردم بشور ...

بابا طرف احتمالا ازوماست ک هعی چسی میخواد بیاد 

وگرنه ظرف توی سینک چندش شدن نداره ظرفه دیگ مثلا سر سفره اگ ی بشقاب غذا خالیشه و ظرفش بمونه تو سفره شام نمیخوره؟میگ چندششم میشه ازین ظرفه؟😐😐مردا بیمارن بخدا 

شامتون چیبود حالا شاید ظرفا بوی بدی میدادن مث تخم مرغ

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
بابا طرف احتمالا ازوماست ک هعی چسی میخواد بیاد وگرنه ظرف توی سینک چندش شدن نداره ظرفه دیگ مثلا سر سف ...

شاممون عدس پلو بود

کلا اخلاقش یه جوریه پای کسی یه ذره بخوره به سفره پا سفره نمیاد قاشق خودت بزنی به پیاله ترشی خودت چندشش میشه 

در من تیمارستانی قصد شورش دارد
شاممون عدس پلو بودکلا اخلاقش یه جوریه پای کسی یه ذره بخوره به سفره پا سفره نمیاد قاشق خودت بزنی به پ ...

عجیبه