2777
2789
عنوان

زندگی رویایی

323 بازدید | 34 پست

رویایی ترین زندگی که دوست دارین داشته باشن چه جوریه؟ 

من خودم تو یکی از دهات سوئیس یه ویلای بزرگ و مزرعه بزرگ داشته باشم و اسب و گاو و گوسفند و مرغ و خروس و..... داشته باشم، انواع درخت میوه داشته باشم و تو مزرعه هم انواع صیفی جات و سبزیجات بکارم و چند نفرم استخدام کنم کارای مزرعه و... انجام بدن و یه همسر مهربون و ۴_۵ بچه هم داشته باشم و کیف کنیم باهم

جای سمر تو عشق ممنوع باشم🥹عاشق عدنان و زندگی شون بودم

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از لحاظ مالی همینکه یه ماشین خوب داشته باشیم و یه خونه در حد عرف جامعه برام کافیِ 

از لحاظ معنوی و اجتماعی دوست دارم بهترین معلم باشم

تو تدریس تک باشم و ادامه تحصیل بدم و تو دانشگاه هم تدریس داشته باشم

بتونم تاثیرگذار باشم و از نعمت و قدرتی که دستمِ و اونم زبانِ گویا و فن بیان هست نهایتِ استفاده رو ببرم 

بتونم انسان تحویلِ جامعه بدم

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم.....