2777
2789
عنوان

کسی ان اس تی‌ داده تاحالا

253 بازدید | 11 پست

خانوما من ۲۶ هفته هستم 

یه هفتس هروز شکمم سفت میشه و یه طرفش قلمبه

امروزم میخوام برم بیمارستان ان اس تی بدم

کسی داده تاحالا؟چجوریه؟

اگه توی اون تایمی که کمربندو میبندن شکمم سفت نشه بازم نشون میده که انقباض‌هست یانه؟

من خیلی رفتم برای ان اس تی

اصن ربطی نداره اون لحظه شکمت سفت بشه یانه اون دستگاه خودش اتومات همچی رو ثبت میکنه

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

من خیلی رفتم برای ان اس تیاصن ربطی نداره اون لحظه شکمت سفت بشه یانه اون دستگاه خودش اتومات همچی رو ث ...

چقدر طول میکشه؟

بعد برای جنین مشکلی نداره؟

شما چندهفته رفتید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر طول میکشه؟بعد برای جنین مشکلی نداره؟شما چندهفته رفتید؟

ن مشکلی نداره منم همین حدودا بود ک رفتم

نیم ساعت ۴۰ دیقه ایی طول میکشه

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

دستگاهش ضربان قلب جنین رو بررسی میکنه کاری به انقباض نداره. ضربان قلب و حرکات رو تشخیص میده که مطمئن بشیم جنین تو وضعیت امنی هست یا نه. حدودا نیم ساعت طول میکشه.

من اخه چون شکمم سفت میشه برای انقباض میخوام برم

نه اصلا واری با اون ندارن. این حالتتم طبیعیه. منم تجربه کردم بالای شکم سفت میشه انگار مثلا بچه خودشو گلوله کرده داره با باسنش فشار میاره به بالای شکم. 

شماهم برای انقباض رفته بودی؟شکمت سفت میشد؟

بله

نه اصلا واری با اون ندارن. این حالتتم طبیعیه. منم تجربه کردم بالای شکم سفت میشه انگار مثلا بچه خودشو ...

من به دکترم پیام دادم گفتم این حالتی میشم گفت برو ضربان قلب جنین

من به دکترم پیام دادم گفتم این حالتی میشم گفت برو ضربان قلب جنین

آره دکترت میخواسته مطمئن بشه مشکلی برای جنین پیش نیومده. مشکل رو هم از رو ضربان قلب تشخیص میدن. کاری به این ندارن که اون لحظه انقباضی هست یا نه. اگه ضربان و حرکات نرمال باشن یعنی اون انقباض طبیعیه‌.