در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چقدر طول میکشه؟بعد برای جنین مشکلی نداره؟شما چندهفته رفتید؟
ن مشکلی نداره منم همین حدودا بود ک رفتم
نیم ساعت ۴۰ دیقه ایی طول میکشه
در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️
دستگاهش ضربان قلب جنین رو بررسی میکنه کاری به انقباض نداره. ضربان قلب و حرکات رو تشخیص میده که مطمئن بشیم جنین تو وضعیت امنی هست یا نه. حدودا نیم ساعت طول میکشه.
من به دکترم پیام دادم گفتم این حالتی میشم گفت برو ضربان قلب جنین
آره دکترت میخواسته مطمئن بشه مشکلی برای جنین پیش نیومده. مشکل رو هم از رو ضربان قلب تشخیص میدن. کاری به این ندارن که اون لحظه انقباضی هست یا نه. اگه ضربان و حرکات نرمال باشن یعنی اون انقباض طبیعیه.