2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول سود گناهه باید نصفش و زکات بدی-تو بانکی بزار که خدایی نکرده ورشکست نشه من که دیگه به این بانک ها هم اعتماد ندارم

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

ما ۶۰ تومن بانک اینده داشتیم هر ماه حدود ۸۰۰ سود میداد 

۲۰ درصد 

این ماه سودش شد ۴۰۰ تومن و ۱۰ درصد 

نمیدونم دیگه کدوم بانک الان بیشتر میده

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 
من چند ماه پیش پارسیان پول گذاشتم با سود ۲۰ و نیم درصد

خب حساب لوتوس میزاشتی که هروقتم میخواستی بر میداشتی با همین سود،تازه با اینترنت راحت میتونستی بهش اضافه یا ازش برداشت کنی 

خب حساب لوتوس میزاشتی که هروقتم میخواستی بر میداشتی با همین سود،تازه با اینترنت راحت میتونستی بهش اض ...

دیگه حساب لوتوس باز نمیکنن

سودارو یکسان کردن و جلوی حسابای ویژه رو گرفتن

24 شهریور.بهترین روز زندگیم.خدایا ممنونم