2777
2789
عنوان

من خیلی مامان بدی ام

201 بازدید | 26 پست

بچه ها اصلا حالم خوب نیست الان دارم با گریه مینویسم حس میکنم دخترم امسال درساش افت کرده کلاس سومه و چند وقته حتی جمع و تفریق ساده هم درست انجام نمیده منم امروز کفری شدم بدجوری زدمش الان رفته حمام منم دارم گریه میکنم از خودم بدم میاد عذاب وجدان دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مامانم بابام اصلا هیچوقت گیر ندادن بخاطر درسام ولی خودم میگم کاش گیر میدادن چون کنکوری ام یکم تنبلی میکنم دوست دارم بهم گیر بدن بخونم

البته شاید بعضی بچه ها زده شن اگه گیر بدی بهشون

من مامانم بابام اصلا هیچوقت گیر ندادن بخاطر درسام ولی خودم میگم کاش گیر میدادن چون کنکوری ام یکم تنب ...

دختر من کلا خیلی هوش به بازیه اگه من بهش نگم اصلا به فکر نوشتن تکلیفش نیست 

بخدادختر منم کلاس چهارمه چهارساله ازدرس خوندنش درعذابم اصلانمیدونه براچی مدرسه میره تاحالاکتاب دستش نگرفته بارها منم کفری شدم اماهمش بازبون خوش حرف زدم دستم بشکنه بخوام برایه درس بی ارزش بچم وبزنم