2777
2789

خانواده نامزدم (در حال طلاقم )رفتن واسم دعا گرفتن ما چون فامیل هستیم فهمیدم به یکی از فامیلای دیگمون می‌گفته دنبال جا دو و ... هست که من خودم التماسشون کنم بر گردم بنظرتون چیکار کنم اثر نکنه اینا دستشون تو دعا و جنبل و همینجوری خانوادمو راضی کردن که با ازدواجمون مخالفت نکردن وگرنه صد سال سیاه منو نمی‌دادن به اینا الانم پسر خودشون بهم خیانت کرده ولی میرن برام دعا بگیرن من برگردم التماسشون کنم 😏

من نماز میخونم ، قرآن میخونم ، هر شب و صبح آیت الکرسی میخونم بنظرتون اینا می‌تونه نزاره دعا اثر کنه ؟؟

منم اعتقادی نداشتم اما به چشم دیدم جا دو با زندگی آدم می‌تونه چیکار کنه پس لطفاً کسایی که اعتقاد دارن راهنماییم کنن چیکار کنم اثر نکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا نیان خونه و دعارو نذارن ک نمیشعیا نذار بیان خونت یا وقتی میان بگرد دعارو بنداز اب

ممکنه بدن یکی دیگ از فامیلا بیاره چون این روزا هعی آدم می‌فرستن خونمون 

اگه بندازم تو آب اثر نمیکنه ؟؟

ممکنه دعا بچیزی مثل پودر و ... باش که پخش کنن تو حیاطمون  

تا نیان خونه و دعارو نذارن ک نمیشعیا نذار بیان خونت یا وقتی میان بگرد دعارو بنداز اب

ن من دختر خالم طلاق گرفته با یکی دیگه نامزد کرده ولی  یکی از دوستاش که چشم سومش بازه کلا با جنا در ارتباطه اون میگفت که خودشون دعا نمیارن میدن جناشون بیاره یچیزی بریزه مثلا بعضی وقتا دیدین لباساتون یه جاییش روغنی هس میگفت اونا رو اونا میان میکنن یا خیلی کارای دیگه 

فرقی نداره کی بخونم مثلا بعد نماز ظهر یا صب یا هر موقع تونستم بخونم

ولی یه چیزی بگم

اگر واقعا طلسم باشی اون موجودات حواستو پرت میکنن نخونی 

دقت کن سماجت کن هرطور شده بخونی

ن من دختر خالم طلاق گرفته با یکی دیگه نامزد کرده ولی یکی از دوستاش که چشم سومش بازه کلا با جنا در ا ...

خدا نگذره از آدمایی که با دعا و ..کار دارن من با چشم خودم دیدم برای یکی از آشناها دعا گرفته بودن دیونه شده بود بعدش بردن پیش دعا نویس گفته بود که براش دعا نوشتن خانواده شوهرش تا دیونه شه بعد تو قبرستون کنار قبر یه زن دفن کردن دیگ دعاشو باطل کردن الان خوب شده