2777
2789
عنوان

اگه بفهمین براتون دعا گرفتن چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 28 پست
ولی یه چیزی بگماگر واقعا طلسم باشی اون موجودات حواستو پرت میکنن نخونی دقت کن سماجت کن هرطور شده بخون ...

دقیقا چند روزه موقع خواندن نماز یا آیت الکرسی دل و دماغ ندارم انگار بزور دارم میخونم فقط میگم زود تموم شه حواسم پرت میشه در حالی که قبلاً خواندنی قلبم آروم می‌گرفت از ته قلبم میخوندمش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا چند روزه موقع خواندن نماز یا آیت الکرسی دل و دماغ ندارم انگار بزور دارم میخونم فقط میگم زود تم ...

هرروزم سوره بقره رو بزار خونتون پخش بشه 

تا فرسخ ها اون موجوداتو دور میکنه

یک قطره رو نمیفهمن

اینسری اگه کسی اومد حتما میریزم مطمئنم دارن یکارایی میکنن فامیلای منم مثلا که برام دلسوزی میکنم جدا نشم میارن خونمون دعا رو دیگ نمی‌دونن چه تاثیری رو زندگیم می‌زاره 

ممکنه بدن یکی دیگ از فامیلا بیاره چون این روزا هعی آدم می‌فرستن خونمون اگه بندازم تو آب اثر نمیکنه ؟ ...

ببین عزیزم اره امکانش هست بدن یکی دیگ بیاره

کل خونرو بعد رفتنشون بگرد کاغذو اینارو باید بندازی تو اب روان تا باطل بشه

حیاطو دم در رو هم هروز بشور چون اره میتونن بریزن جلوی در اینا