2777
2789
عنوان

کاش به همسایمون بگم لامصب هیچی تو اون گلو واموندت نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 2141 بازدید | 102 پست
از کجا معلوم عزیزم ؟ مگه میشه ؟ صدای گوز یارو میاد پس صدای شما هم میره بلخره یه جیغی آهی..... 🫤

باور کن نه جیغی نه آهی نه مهمونی نه صدایی هیچی از ما در نمیاد صبح تاشبم سرکاریم بجز ۵شنبه جمعه ها ک اونم من تکی خونه ام

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍
براش شربت خلط آور بخر، چمیدونم 4 تخمه بخر ببر دم خونشون و هدیه بده بهشون

این باید گلوشو پیوند بزنه ۴تخمه اثر نداره

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه دیوار های نازکی

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

چه دیوار های نازکی

بعضی وقتا میگم یه تیشه بزنم ببینم چوب نیست

چه دیوار های نازکی

البته دیوار مشترک نداریم فقط دستشوییا به هم ربط دارم

بلانسبتت اسی اسم نامه رو بردی یاد همسایه دیوونمون افتادم چون شوهرش فوت شده و همه مون خب متاهل و پیره پیرم ک نیستیم من ۳۵ همسایه ۴۵ سالم داریم خلاصه از تک تک خونه ها شبا صدا میره چون سکوته حالا ما ک حساسه شوهرم صدا درنمیاریم همسایه مون نامه داده بود ب واحد روب روییش ک اگر امکانش هست یا رابطه ج.سی برقرار نکنین من با رابطه شما مشکل دارم بخدا دقیقا اینو نوشته بود بعد تک ب تک رفته بود کل مجتمع رو این نامه لای در گذاشته بود😆😅🤣🤣🤣🤣 یکیش ک مرد واحد رو ب رویی بود اومد با عصبانیت بهش گفته بود خب برو شوهر کن چون تو نداری مام باید محروم شیم ای همدیگه رو زدن خلاصه ک کار ب دادگاه کشید قاضی گفته بود اینا جرم نکردن شما جرم کردی یک جریمه ۳۰ میلیونیم داد🤣🤣🤣🤣🤣

خب پس اونا هم باید از شما شاکی باشن چون صدای رابطتون میره بیرون

مگه شما اونجایی .یا همه تو رابطه وحشی بازی در میارن

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

بعضی وقتا میگم یه تیشه بزنم ببینم چوب نیست

چی بگم والا

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

هروز صبح با صدای این حالم دیگه داره بهم میخوره میخوام برم نامه بذارم لای درشون

ما که اپارتمان نیستیم وصبحای تابستون همسایهدیوار به دیوارمون دوساعت تو دستشویی حیاط اخ وتف میکنه..میگم لامصب معده و روده هاتم اومد بالا بسه دیگه🤢البته تودلم میگم

پارسا پسرمامان😍
مگه شما اونجایی .یا همه تو رابطه وحشی بازی در میارن

چه ربطی داره همه تو رابطه یه صدای کوچیکی دارن 

پس مگه شما اونجایی که اون آقا رو قضاوت میکنید ؟

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
خب پس اونا هم باید از شما شاکی باشن چون صدای رابطتون میره بیرون

چ ربطی داره آخه الان حرف از رابطه شده😐😐

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن  
بلانسبتت اسی اسم نامه رو بردی یاد همسایه دیوونمون افتادم چون شوهرش فوت شده و همه مون خب متاهل و پیره ...

عه 😄😁 نه بابا؟؟؟ من هیچی رفتم تو دستشکییگفتم برو دکتر دیگه اوضاع گلوت بده