2777
2789

@مینوجون  

سلام

من الان داخل یه تاپیکی شما رو دیدم داخل امضاتون گفته بودین سوال مربوط به روانشناسی میتونیم بپرسیم

من قصد دارم برم پیش روانشناس

به چه چیزایی باید دقت کنم قبل گرفتن وقت؟

آیا جنسیت و سن روانشناس مهمه؟تاثیر میذاره؟

@مینوجون سلاممن الان داخل یه تاپیکی شما رو دیدم داخل امضاتون گفته بودین سوال مربوط به روانشناسی میت ...

سلام عزیزم به تخصص ایشان البته اگر بهتون معرفی شده باشند خیلی بهتره حتما دکترا باشند  جنس ترجیحا خانم دلایل علمی دارد که اگر خواستید براتون میگم  حیطه تخصصی بزرگسال چون بعضیا تجربه کودک دارند و تجربه بزرگسال کمتر  و از نظر سنی  حداقل ۳۵  بنابه تجربه والا دلیل دیگری ندارد

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم به تخصص ایشان البته اگر بهتون معرفی شده باشند خیلی بهتره حتما دکترا باشند جنس ترجیحا خان ...

مرسی از پاسخگوییتون

میشه توضیح بدین چرا خانم؟

من یه آقای نسبتا میانسال رو پیدا کردم خواستم ببینم پیش ایشون وقت بگیرم یا برم دنبال خانم

و چطور باید پیدا کنیم یک روانشناس خوب رو؟

توی گوگل که سرچ میکنم یه سری اسامی میاره اما مشخصه تازه فارغ التحصیل شدن جوان هستن و خب خیلی هم کسی نظر نداده راجع بهشون که بدونم چطورن

و اسامی خیلی ها هم اصلا داخل این سایت ها نیست

مرسی از پاسخگوییتونمیشه توضیح بدین چرا خانم؟من یه آقای نسبتا میانسال رو پیدا کردم خواستم ببینم پیش ا ...

آن آقا اگر از اساتید هستند مثل دکتر دژکام یا دکتر هاشمیان که عالی اند

به لحاظ علمی خیلی مختصر بخواهم بگم مشکلات روحی  افراد ناشی از نقایصی در پروسه رشد است و درمانگر زن در جایگاه انتقالی مادر به رفع این نواقص رشدی بهتر کمک می‌کند پس درمانگر زن ارجحیت دارد

روانشناس خوب تو نت تبلیغ نمیکند بهترین راه اینکه از کسانی که راضی بودن سراغ بگیرید  و یا مراجعه کنید کلینیک ها بپرسید درمانگران چجوریه چه تخصصی دارد چقدر مراجع راضی دارند و یک جلسه را لااقل تجربه کنید

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید