چرا باید لایک بشی واقعا از بودن تو سایت زنانه خجالت نمیکشید از ریش و سبلیتون
ادمین و سازنده سایت که تمام قوانینش زیر نظر جمهوری اسلامی هست اجازه ثبت نام به کاربران مرد رو داده.رو چه حسابی میگید سایت زنانه؟الان اگه سایت زنانه بود برای کاربری من قالب مرد درست میکرد؟
ادمین و سازنده سایت که تمام قوانینش زیر نظر جمهوری اسلامی هست اجازه ثبت نام به کاربران مرد رو داده.ر ...
بله اجازه داده چون میدونه اگه همچین کار نکنه مرد های مریض در قالب کاربران زن وارد میشن و هستن اما خوب افرادی مثل شماها با قالب واقعیتون میاید همه چیز که قانون نیست شعور طرف و میرسونه یه مرد تو سایتی که همش مسال و دغدغه های زنانس چه حسی دارین واقعا
انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕
بیین در مورد لایک کردن اختیار با خود طرفه.من توهین نکردم اصول اخلاق در چت هم رعایت کردم.این خانوم مح ...
حواستون باشه اومدید تاپیک که استارترش گفته میخوام عکس بزارم و این شخصیت مریض ت و نشون میده
انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕
نه.مگه گذاشتن عکس جرمه؟اگه جرمه که باید همه با نقاب و روبنده بیرون برن.حتی عکاسم نباید عکس بگیره.
من دیگه جواب ادمی که خودشو زده به حماقت نمیدم