2777
2789

سلام خوبین من تصمیم جدی هست خودمم 26سالمه فقط می خوام آشنا بشیم و صحبت کنیم بهش پیام می فرستم اون می خونه جواب نمی ده بنظرتون چیکار کنم بهم اعتماد کنه و یه چیزی بگه ممنون

یعنی چی جواب نمیده

حتی اگه شمارو نخواد هم باید بگه نه 

بالاخره یه چی بگه

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری جلب بشه بگو تو یه دختری راهنمایی کن خب

من مادر دوتا بچم😅

اما موقع پیام دادن  خیلی با احترام پی ام بده، از واژه شماا استفاده کن، زیاد خودمونی نشو، از جدی بودن رابطتت بگوو

مث جوونای الان نباش که یجوری حرف میزنن انگارر دارن با رفیق پسرشون حرف میزنن

کاملا با احترام جلو برو

اصلا چیزی نمی گه گفتم اگه واقعا کسی دیگه ای رو دوسش داری مسدودم کن ولی نمی کنه

عجیبه

من خودم اگه کسیو بخوام محترمانه میگم با خانوده مطرح کنید و بعد ما باهم آشنا بشیم

اگه نخوام میگم قصد ندارم یا ما باهم فرق داریم و از این چیزا

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷