2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوتاش دیدم

زودپز هفته پیش ولی صبحانه با زرافه را پارسال

هردوشون طنزه 

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

کدوم بنظرت بهتره؟؟

صبحانه با زرافه را زیاد یادم نیست ولی چون بازی هادی حجازی فر و رادان دوست دارم یادم پشیمون نشدم 

ولی زودپز خوب بود طنز برای دهه شصت تنابنده و محمدزاده بود من نسبت به کمدی های امسال خوشم اومد

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

امسال اکران شده پارسال دیدی؟😂😐

عجیب و خنده دار نیست 

چون جشنواره فیلم فجر هست فیلم ها اول اونجا اکران میشن بعد چندماه یا یکسال اکران عمومی میشن

چیز عجیبی هم نیست بلیتش هم آزاد میفروشن در بهمن ماه هم هست 

اینقدر دروغ و حرفهای الکی شنیدید که فکر می‌کنید دیگه یه فیلم دیدن دروغ میان میگن😂😂😂

عجیب و خنده دار نیست چون جشنواره فیلم فجر هست فیلم ها اول اونجا اکران میشن بعد چندماه یا یکسال اکران ...

نه این چه حرفیه اصلا هم فکر نکردم دروغ گفتی

برام عجیب بود همین

و اینکه یادم نبود تو جشنواره اکران میشه