2777
2789

میوه رو میخوام پک کنم احتمالن موز و سیب و نارنگی مثلا، یا موزشو حذف کنم خیار و سیب و نارنگی

سالاد ماکارونی میخوام درست کنم، جاریم مهمونی داد یه تیکه گوشت هم نریخت تو سالادش! من نمیدونم بد نیست یه وقت؟ سالادش مزه ش خوب بود، ماکارونی، خیارشور، ذرت، هویج رنده شده، با سس که کلی ادویه خوش بو ریخته بود، حالا من نخودفرنگی هم میزنم، نمیدونم مرغ بزنم یا صرفه جویی کنم؟

کیک و چای هم که هست، یه مقدار چیپس و تنقلات ، ژله هم هست

میخواستم فلافل بگیرم ساندویچ کنم برای شام ببرن ولی میگم چرا آخه، چرا باید بیشتر به خودمون فشار بیارم؟ کلا فلافل نگیرم کم نمیشه؟

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلاد ماکارانی با کالباسه دیگه ،یا مرغ

والا ما با هردوتاش خوردیم، جاریم کلا گوشت نریخت

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد
فلافل لازم نیس اگه خواستی کیک مرغ درست کن من اگه بودم شربت یا آبمیوه اضافه میکردم

اها اره اینم خوبه

باجاریت چیکار داری😐

میگم تازه مهمونی گرفته، به خودم شک کردم که شاید زیادی سخت میگیرم نمیدونم درستش چطوریه

به نظرم جای فلافل کالباس بگیر حداقل یه نوع بده ولی کامل باشه 

پف فیل . چیپس . پفک . چوب شور . پاستیل . هم بزار 

نوشابه هم بزار 

میتونی هم  ساندویچ الویه درست کنی بدی دستشون 

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا
میوه رو بخورن خب چرا پک کنی من پارسال واسه پسرم تولد گرفتم کیک بود و میوه (نارنگی و موز و انار) پفیل ...

اینم ترکیب خوبیه، میگم پک کنم هرکس نخواست بخوره بتونه ببره، منم تو دیس بچینم باید چندبرابرشون بگیرم اینطوری نفری یه پک میدم بهشون